Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

123 teraz ja a później ty

czy wasi partnerzy wydaja jakiekolwiek dzwięki podczas stosunku?

Polecane posty

Gość ja zawsze
123----->a jak to u Ciebie było??????jesli mozna zapytac??z wczesniejszymi partnerami---a jego partnerkami????

witam ponownie:) a no jakos mi sie nie ulozylo z bylymi partnerami, a bylo ich 2 a moze 3. 1. to byl napalony erotoman odkad zaczelam z nim byc nn stop gadal o seksie - przeazal mnie i potem sie przed nim ukrywalam-smieszna historia:) 2. to byl doswiadczony i starszy, po tygodniu bycia razem domagal sie sksu a ja nie bylam gotowa:) 3. to chcial sie ze mna kochac ale jakos mu to nie wychodzilo, oboje bylismy dziewicami - ja a on prawiczkiem:)

a on o swoich partnerkach niewiele mowi, bo jak pewnie doczytalas, z nim byl moj pierwszy raz.. czesto tylko mowi, jesli juz o to pytam, ze mu sie nie ukladalo, bo byla-o jednej wiem, bo stale mu glowe zawraca:/ mowil, ze ona tylko lezala i czekala;/ takze moze uraz z poprzedniego zwiazku powoduje to milczenie:/

Gość Wojownik
Ja najczęsciej w czasie seksu, a juz na pewno przed finałem, otwieram ksiazke z moimi ulubionymi tekstami piosenek i w rytm lekkiego popiardywania odspiewuję w oryginale BOGURODZICĘ, z lekka pogwizdujac miedzy zwrotkami.

Gość ja zawsze
hej.... 123 to widze ze nie miałas szczescia do facetów....wczesniej....

Gość lnkln
moj jak jest na fazie9czyli wtedy gdy sie nie kontroluje)cos jeczy,wzdycha...wkur...a mnie to!lepiej jak jest cicho;) kiedys spalam z kolesiem,ktory caly czas darl sie"rznij mnie,rznij mnie!!":)nie wiedzialam czy smiac sie czy plakac,trzezwa bylam wiec smieszylo mnie to okrutnie:):) pozdro Krzysiek🖐️