Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okresowiec

krwawienie w ciazy ??

Polecane posty

Gość okresowiec

dziwczyny powiedzcie mi jak odroznic krwawienie w ciazy od okresu ?? szukalam takiego topiku ale nei znalazlam prosze o odp czy czyms sie rozni ?? boje sie ciazy wspolzylam w sylwestra ale doatalam okres 5 stycznia czy mzoliwe z ejestem w ciazy ?? blagam odp

Możliwe. \"Okres\" w ciąży nazwany jest plamieniem nie tylko dlatego, że BYWA bardziej skąpy, ale przede wszystkim z powodu, że nie ma zmian hormonalnych typowych dla początku cyklu. Wbrew pozorom może on mieć barwę i długość jak prawdziwy okres, choć u większość kobiet w ciąży jest on rzeczywiście mniej obfity, bezbolesny/bardzo bolesny. A! W czasie ciąży z reguły nie ustępuje pms. (bolesność piersi zostaje)

okres jeśli wystąpi podczas ciąży jest krótszy i bardzo skąpy lub ma postać plamienia. jeśli miałas okres taki jak zazwyczaj to nie masz sie czego bac, dla pewności zrob test jesli bardzo Cie to niepokoi.

Gość okresowiec
tzn u mnie bylo to tak ze mailam plamienia jeden dzien a potem nagle silne bole i okres (zawsze mam podczas okresu takie silne bole) to moglam poronic ?? blagam odp

kochana zrób test. nikt Ci nie powie tu- nie siedzimy w Twojej macicy