Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zastanawiajaca sie

Wypiszcie wady i zalety tabletek antykoncepcyjnych? Jakie miałyscie skutki

Polecane posty

Gość no i co z tegoze
seks powinien byc>mądra to Ty chyba nie jestes.

Gość malgorzata 1234
z tego co sie ornietuje to tabletki pozytywnie wplywaja na tradzik , tylko problem moze powrocic po odstawieniu

Gość seks powinien być
seks nie jest dla dzieci i tyle nie znam żadnej osoby poniżej 20 roku zycia, ktora by potrafiła myśleć i zachowywać się jak osoba dorosła=nie są dorośli

Gość Zastanawiajaca sie
Ja tez tak sadze, i nie mówie ze jestem dorosła, ale zauwaz ze sa gorsze rzeczy, znam dziewczyny w wielu 15 lat które juz sie sprzedaja, a nie wspomne o tych w tym samym wieku co juz cpaja...obudz sie i zobacz jaki jest swiat

Gość no i co z tegoze
seks powinien być>Wiek nie zawsze wspołgra z odpowiedzialnoscia.Mam juz 4 krzyzyk na karku i wiem co piszeę>Znam wiele kobiet w moim wieku,ktore sa bardzo dziecinne i nieodpowiedzialne.

Gość Zastanawiajaca sie
Dziekuje

Gość grazyna1980
u mnie dostrzegłam, ze krwawienia stały sie mniej bolesne i co najważniejsze mam 4 razy do roku, bo stosuję tabletki antykoncepcyjne o wydłużonym schemacie stosowania przyjmowane nieprzerwanie przez 91 dni w celu zapobiegania ciąży. Każda z 84 różowych tabletek zawiera niewielką ilość dwóch różnych hormonów żeńskich, mianowicie – lewonorgestrelu i etynyloestradiolu. 7 białych tabletek zawiera niewielką ilość hormonu żeńskiego – etynyloestradiolu.