Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 anonimka22

spotykam z kilkoma facetami na seks ...

Polecane posty

Go艣膰 vcrer
no ty jeste艣 ateistk膮 ,ale ja swoje s艂owa zwracam do pseudokatolik贸w ..Ty mozesz miec wielu partner贸w bo w koncu nie wierzysz

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 anonimka22
widze ze religia w艣rod polakow to drazliwy temat :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 vcrer
nie zgodze sie z tym ..Najgorsi s膮 pseudokatole i mohery..Pseudokatol -osoba ,ktora pojdzie do spowiedzi ,a i tak pope艂ni ten sam grzech i tak w k贸艂ko..Moher -ortodoksyjny katol...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a seskeu dla przyjemnosci
ni mozna miec juz ze swoim mezem/chlopakiem stalym, tylko szal macicy na dzielnicy i dawanie szytkim naoko艂o? To jest seks dla przyjemnosci? pieorzycie panny, kiepski argument :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taa
a co do tematu to chyba jestes uswiadomiona, wiesz jak sie zabezpieczac przed chorobami, wiec jesli Tobie nie stanowi problemu sam fakt wspo艂rzycia no to chyba nie masz problemu??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a hivka sprawdza艂a艣
zabezpiecza膰 - ha, ha... A niby nie wiecie, 偶e wirus hiva jest na tyle ma艂y, 偶e istnieje teoretyczna mo偶liwo艣膰 przenikni臋cia przez pory w gumce?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 vcrer
ja bym sie nie spotka艂 z kilkoma dziewczynami na seks przez wiar臋..Chodz pewnie wiara czasem jest wbrew woli cz艂owieka ..No c贸偶 pseudokatola z siebierobi艂 nie b臋d臋 i musze jakies zasady mie膰..Z drugiej strony zgadzam sie ,ze mohery (te babcie ) od ojca rydzyka s膮 偶a艂osne i nie raz dor贸wnuj膮 g艂upot膮 pseudokatolom..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taa
co Ty mowisz... to jaka jest moja wiara uzaleznia ile moge miec partnerow!? ale bana艂... nie powiem ze nie mam sobie nic do zarzucenia ale uwazam sie za dobrego czlowieka, wspo艂czesna instytucja czyli KOSCIO艁 tak upadla na dno ze prawdziwi wierzacy nie maja jak sie bronic, sprawa sexu to odrebny temat, a powtarzam jeszce raz to nie ejst forum religijne!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anonimka22
nawet nie wiem jak uwazajac zawsze jakies ryzyko zachorowan jest...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 vcrer
jesli jestes ateistk膮 to twoje 偶ycie mo偶e by膰 przyjemniejsze w ko艅cu 偶yjesz wed艂ug w艂asnego sumienia ,a nie tego kto ci co艣 ka偶e.. Tylko czy warto mie膰 te kilka partner贸w wiecej by potem sie sma偶y膰 w piekle?Nie wiem..

Udost臋pnij ten post

A ja, dla odmiany, pogratuluje czerpania z zycia pelnymi garsciami.Tak sie wlasnie zyje. Mam tylko nadzieje, ze twoj obecny partner to nie jest ten, z ktorym chcesz spedzic reszte zycia. Bo jezeli tak, to pomysl o bolu, jaki sprawi mu ten fakt, jesli sie o nim dowie. Jesli sie dowie, bowiem o czym nie mozna mowic, o tym trzeba milczec.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taa
zabezpieczac - uzyte w szerszym znaczeniu niz tylko prezerwatywa... przewaznie sa to osoby ktore znamy, lubimy, na codzien z nimi pracujemy, uczymy sie, no w moim przypadku np nie wchodzi w rachube sex z przypadkowa osoba...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 vcrer
instytucja zwana KOscio艂em i jej upadek nie ma nic wspolnego z twoj膮 wiar膮 ..Dla mnie ktos kto 艂amie przypadkowo przykazania (bez w艂asnej woli) nie moze by膰 pot臋piony..Jesli kto艣 艂amie je r贸wnie bezczelnie jak ateista i to na kazdym kroku..Powinien sie zastanowi膰 co robi ..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taa
No a jesli masz oprocz tego osobe ktora kochasz to jest inna para kaloszy.... chyba ze on o tym wie, i sie na to zgadza, osobiscie gdybym miala osobe na ktorej mi zalezy to bym sie nie spotykala z nikim innym sam sex, a zwiazek to dwie rozne sprawy, trzeba nauczyc sie potrafic je rozgraniczyc.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jak jak jak
jasne, zwiazek i uczucie to jedno, a seks to drugie. chrzanisz, malenka i dobrze o tym wiesz ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taa***
a moze spa艂e艣 ze mn膮?:D:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no i co z tegoze
prawde rzeczesz :-) seks to seks a uczucie to co innego

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taa***
艂a艣:D:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taa
mam takie zdanie, jesli nie potraficie jego uszanowac to Wasz bol.. nie moj, a co myslisz ze sie kocha kazda osobe z ktora uprawia sie sex?? nie rozsmieszaj mnie...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taa
hehe nie spalam :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anonimka22
spokojnie... spotykam sie z trzema facetami... tzn utrzymuje kontakt. dzieli nas odleg艂o艣膰.. sa moimi przyjaci贸艂mi, to nie sa przygodnie poznane osoby. to nie sa moje "mi艂o艣ci" bo raczej nie moge z nimi byc na codzien. Lubie z kazdym z nich spedzac czas rowniez poza 艂ozkiem. Bo tak naprawde rzadko sie spotykamy.艁aczy nas namietnosc i pozadanie,

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taa
To znaczy ze wszytsko z Toba wporzadku, i nie sluchaj jesli Cie ktos zbluzga to jest tylko i wylacznie Twoja sprawa i jesli Ci sie to podoba to wsio ryba AMEEEEEEEEEEEEN i tym Akcentem zakoncze moja wypowiedz odnosnie wiary i wspo艂zycia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 podnoszeeeeeeeee

Udost臋pnij ten post