Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bambusikowa

Kto ma ?

Polecane posty

Gość bambusikowa

Kto ma teraz okres i chce pomarudzić? Ja mam właśnie drugi dzień. Wedle rachuby mojego ginekologa bóle o nasileniu porodowych (boję się myśleć co będzie, jak zdecyduję się na dziecko... :() Krwawię jak szalona - co miesiąc przeżywam ten siedmiodniowy koszmar!!!!

Gość bambusikowa
No nie wierzę :< Żadna nie ma okresu?

Gość a ja mam bzika

Gość ja dostanę w czwartek
lub środę ale juz teraz mam PMS:-odzisiaj objadam się jak szalona,mam wilczy apetyt,dopiero niedawno zjadlam obiad a już jest glodna:-oDo tego chustawki nastrojów,no i czuje się cala opuchnięta:-oechh ciezkie jest zycie kobiety:-(

Gość bambusikowa
Umrę chyba zaraz.. noce są najgorsze... :(

a ja chcę mieć 😭 czekam już 5 dni :( ochhh, okresie - którego tak nienawidze - pojaw się wreszcie!!

Gość a ja a ja
a co masz takie bole?

Gość jaaa mam
I dzień. Jestem taka opuchnięta, wszystko mnie denerwuje i boli mnie brzuch..

Gość bambusikowa
a ja a ja -> Zgadza się.. żadne lekarstwa nie dają mi rady. Zaczęłam się zastanawiac nad gruntownym przebadaniem się - może jakaś torbiel na jajniku/macicy? Cysta? Sama nie wiem co o tym myśleć. A dobrze dobrane tabletki antykoncepcyjne powodują plamienia międzymiesiączkowe, a czy skracają okres i sprawiają, że jest mniej obfity??

Gość bambusikowa
Trzeci dzień bogu dzięki... Ale cieknie okropnie.. :(

Gość ja biorę tabletki anty.
okres mam tak samo dlugi i obfity jak miałamprzed braniem.plusem jest to,że jest trochę mniej bolesny:-)

Gość bambusikowa
Ale za to masz regularne cykle, prawda? Tzn. ustawiasz sobie okres. Chyba tu umrę 😭 Trzeci dzień, jeszcze sześć do końca!

Gość kolektywna
ja poszlam do ginekologa i powiedzialam ze nie wyjde dopuki mi nie przepisze czegos na makabryczne krwawienie, przepisal mi tabletki: cyclonamine i hemorigen. wierzcie ze pomagaja!! a tak krwawilam ze nie moglam wychodzic z domu przez pierwsze dwa dni okresu........no a na bol najlepsza jest tabliczka czekolady :))))

Gość Ashiiurek22
Ja powinnam miec. Mam objawy - ja zestresowana , od przedwczoraj becze bez powodu , cera bardziej nawilzona , syfki wyskoczyly w ilosci 4.. i jakies podskorne mialam niewidoczne znikajace to teraz tez maja ochote wyjsc.Wpienia mnie to wszystko..okres powinien byc a go NIE MA!!!Nie mialam okresu w zeszlym miesiacu i sama nie wiem co robic (nie nie jestem w ciazy sprawdzalam) :( Mialam isc do ginekologa ale sie nie moge pozbierac. Moze ktoras z was tez tak miala ze raz nie bylo okresu ?

Gość Kapuśniaczek
Ja tak miałam wielkorotnie. A wynikało to z nadmiernego stresu, więc nie powinnaś się martwić a jedynie skonsultować z ginem a i ja też mam okres:)

Gość bbffff
mam teraz okres 3dzień, dziwny bardzo i mnei to martwi bo włąśnie uslyszalm dziś historie kobiety w 6 miesiącu ciązy co przez 5 miała okres i nic nei zmianiało sie jej ciało że nei wiedziała nic o tej ciąży a to druga jej jest.... A okresu nei miałam raz 84 dni, wywołany w końcu hormonami... Trzba iść do lekarza po 45-50 dniach bez okresu bo to neibezpieczne, nie róbcie tak jakja...

Gość helooooo
moja kumpela miala BARDZO bolace okresy ...okazalo sie ze cos ma nie tak z budowa i z hormonami- nie moze miec dzieci, wiec nie zaniedbujcie tego