Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antyperspirant

Który antyperspirant jest dobry??

Polecane posty

Gość antyperspirant

Polećcie mi jakiś dobry antyperspirant, żaden ze znanych mi nie wchlania się w moją skórę. Bywa i tak że zaraz po wchłonięciu gdy włożę bluzkę pod pachami tworzy się mokra plama, która po jakimś czasie wysycha. Ratunku, polećcie mi coś dobrego...

Gość mi osobiscie odpowiada
adidas z pomaranczowa zakretka, dobry tez jest vichy z turkusowa zakretka, jedyne co moze przeszkadzac to to ze trzeba troche odczekac zanim antyperspirant "wyschnie"

Gość Sara445
Aja wlasciwie od zawsze uzywalam Lady Speed Stick. No i powiem Wam,że idzie ku lepszemu cały czas^^. Mam jeszcze Aloe, ale jak sie skonczy biore Invisible. Po pierwsze, bo mówią,że nie brudzi, ato istotne, po drugie-lubie ich zapachy.

Gość achcung
kup w aptece Anti drill-poszukaj opinii o nim na forum

Gość żaden nie jest
każdy używany zbyt regularnie prędzej czy później doprowadza do zapaleń pod pachami... dlatego używam teraz tylko wody perfumowanej :))

Gość Rexona Crystal

Gość adaidas niebieski
ma piękny zapach ale zostawia okropne plamy, więc nie radzę. teraz używam lady speed stick aloe i wszystko jest ok, ładnie delikatnie pachnie i nie zostawia śladów:)

Gość guta
polecam z "Herbiny" z kulką,są super- malwa, krokus, fiołek itd.

Gość komóreczka
No tak Antidral to jest najlepszy, po nim się po prostu nie pocisz. Do kupienia tylkow aptece. Wada to taka, że wybiela ubrania. Ale rób taka jak ja, smarujesz się na nic, czekasz aż wyschnie, najlepiej spij w starej piżamie :) i rano dobrze umyj pachę. Żadnych odbarwień i sukces gwarantowany. Jak pierwszy raz uzylam to nie mogłam wyjść ze zdumienia. Ale poczytaj o tym antidralu na forum, było tu o tym mnóstwo topików :)

Gość komóreczka
na noc miało być :)

Gość Cycata_małolata__
Kup Antidral i żadne upały Ci niestarszne..mówię poważnie, jest boski:) a z nieleczniczych antyperspirantów to tylko i wylacznie lady speed stick Fresia...mmm..cudowny zapach:) odradzam Avon, bo brudzą jak jasna cholera:/ herbina też OK:)

Gość dudil
najlepszy jest etiaxil ylko trochę drogi

Gość łączę tematy
skuteczny antyperspirant / 20:18 doa proszę o radę, mam problem z nadmierną perspiracją w okolicach pach, a tak po prostu strasznie się pocę, zwykłe kosmetyki nie pomagają, czy ktoś może mi coś poradzić?? 20:57 malutaaa vichi z zielona nakretka albo etiaxil ale drogie :/ 21:02 olinka73 poszukaj topiku nadmierne pocenie. Jest super piszą tam o antidralu i jak go stosowac!!! 11:57 anusianiusi ja polecam cos bezpieczniejszego :http://road4.xip.pl/atw/product_info.php?cPa th=8&products_id=23 www.atw-sklep.pl 11:58 zabawaaaa a moj ginekolg powiedzial,zeby tego gowna nie uzywac,w 30 procentach sa przez to guzki na piersisach!!!! 12:20 antidral kilka lat temu miałam z tym wieeelki problem, nic nie pomagało- dermatolog przepisywał jakieś beznadziejne maści itp. Mamy koleżanka doradziła mi antidral- rewelacja. Pod pachami suchotko, nawet przy najgorszym stresie i w upały. Stosowanie: tylko na noc: nigdy w dzień i na nieogolone pachy. przez pierwsze 3noce się smaruj( kup w kulce), potem odczekaj jakiś tydzień znowu powtórz. Przez pierwsze dwa miesiące stosuj tak średnio co 2 tygodnie( ale już tylko jedną noc sobie smaruj). Ja używam od jakiś 3 lat, teraz tylko jedną noc w miesiącu się smaruję. Szczypie i swędzi ale da się znieść- no suche pachy . Jak stosowałam pierwszy raz to aż sobie poraniłam skórę pod pachami, ale nie poddałam się. Cena- ok. 13zł.A jako antyperspirantu na dzień używam Rexony oxygen( tylko tej, inne są do kitu) i najlepiej w aerozolu. 12:23 jakie guzki antidral jest skuteczny uzywam od paru miesięcy i nic lepiej nie działa. Na forum o nadmiernym poceniu jest wszystko. nie zrażaj sie że niby piecze i nie da sie tego znieść, początkowo tak, ale później słabiej. Z reszta wszystko tam jest napisane. 13:10 rexona cristal 13:40 rexona ok ale tylko w sprayu 14:54 Maseratti Specyfiki z apteki są dla tzw ,,beznadzejnych przypadkow"-nikogo nie obrazajac i moim zdaniem nie powinno sie ich naduzywac. Ja uzywam Lady Speed Stick Aloe i mimo tego, ze w lato wiadomo, pocę sie dużo bardziej, on w zupeności mi wystarcza. Dodatkowo łagodzi skórę po goleniu, a w czasie upałów gole się codziennie. 15:00 córka faraona pewna zielarka mówiła mi, że w razie nadmiernego pocenia się nalezy sobie zrobic kurację przez miesiąc, codziennie pić 2-3 herbatki z szałwii (najlepiej świeżej, ale może być w torebkach) ona ogranicza wydalane wody przez skórę ale za to częsciej chodzisz siku bo trezba sie nadmairu wody pozbyc 14:53 muszkaszka ja próbowałam i z szalwia i innymi aptecznymi specyfikami i jedyne co pomogło to zmiana diety z cukierkowej na wrzywna . serio.Powodem mojego pocenia sie była zła dieta.Musze spróbować tego Lady Speed Stick aloesowego,bo nie miałam go jeszcze.Zostawia slady ? 14:54 miłośc mąci w głowach tylko antidral a potem jak się ureguluje to rexona cotton dry, ale tylko ta rexona 17:39 Paskudaa Ja uzywałam Dove bo podobal mi się zapach, ale strasznie brudzil mi ubrania:/ Teraz mam Invisible z serii Lady Speed Stick i juz nie muszę szorowac bluzek z tego białego pyłu. Ja mam w żelu także te wersję mogę Ci polecic. 17:49 doradzę z doświadczenia przetestowała masę deo antiperspirantów na wyjazdach firmowych. Na atrakcje typu jazda quadem po piachu i wodzie po kolana, wspinaczka czy zjazdy nad urwiskiem odpowrny był tylko adidas for woman. I uzywam do dziś. 18:19 erika321 kupilam niedawno etiaxil i rewelacja dziala juz po pierwszym razie,a a pocilam sie aprawde nadmiernie polecam 5ozl.ale warto 13:28 anka ka Dove dla mnie si enie nadaje ten jego duszacy zapach psuje mi nastrój,z Nivea juz wole nie eksperymentowac bo tak mi pobrudził ubrania ze bluzki pod pachami do dzisiaj sa szare.Polecam herbine i ta nową Lady Speed Stick 24/7 Invisible,jest naprawde bardzo dobra 13:33 100- gwarancji polecam antidral-jak pisano wyżej kosztuje 13zł ale masz go na pół roku 13:33 ttteweee polecam super deo z apteki to jest naturalny kryształ - żadnej chemii, żadnych skutków ubocznych koszt 14-18 zł wystarcza na rok Mało popularny ale bardzo dobry z kosmetyków polecam rexonę 00:03 oMENNNA Ja ardzo lubie sztyfty, ostatnio nabyłam nowosc z Lady speed stick i jestem pod wrazeniem, zero zabrudzen xD 00:43 adidas w kulce ze wszystkich ktore wyprobowalam ten jest najlepszy! uzywam juz od ponad 2 lat... sensitive z zielona nakretka

Gość ola-gdsgfg
antidral, ja używam go na noc i rano zmywam i mi nic nie odbarwia

Gość REXONA TEENS
własnie rexona teens jest najlepsza zarowno w spreyu jak i kulce ja uwielbiam rozowa lub fioletowa, tylko ona daje mi uczucie komfortu i chroni przed poceniem i do tego zawsze slicznie pachnie pod paszkami:-)

mi najbardziej odpowiada antyperspirant w kulce z AA z różową zakrętką

nie wierze w zadne antypespiranty ;) po kazdym sie pocilam i mialam plamy ;) wczoraj zakupilam Antidral i dzisiaj go zaczne stosowac

Gość Ja używam
Ja używam zawsze żelu, obecnie mam nowośc lady speed stick invisible i uwazam,że jest b. dobry

Gość iijka
tylko antidral! na noc i luzik:D nic innego nie da takich efektow:) a stosujac jakis czas potem mozesz robic przerwy i znowu a afekt zawsze boski! moze byc 40 stopni ale sie nie spocisz

Gość kitkaa3
A ile kosztuje lady speed stick ta nowośc niebrudząca invisible?? Jest droższy od zwykłego? Pytam bo u nas wszystkie nowości pojawiaja się póżniej i nie moge sprawdzic w sklepie:/

W Rossmannie Lady Speed Stick Invisible w kulce kosztuje chyba 8.99zł. Podobnie jakoś ten w sztyfcie.