Siurentajski 490 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, Tak czeba tak 2 napisał: Już mam 6350 limitu payu No i? Ty nawet nie kumasz co jest bekowego w tym konsumenckim na 30 tys Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 2 6 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Siurentajski napisał: No i? Ty nawet nie kumasz co jest bekowego w tym konsumenckim na 30 tys 40 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 490 Napisano 11 godzin temu 4 godziny temu, kałbasiory eto siła napisał: Pytam, bo z własnego doświadczenia wiem, że tak, ale może to złe staniki były ja bym nie nosił, zaklejał czymś jedynie sutki, żeby się nie odznaczały xD Podejrzewam munie, że babki z niedużym biustem jak np. moja żona (chociaż od ciąży jej trochę skoczył), to mogą latem bez problemu latać bez stanika, natomiast babki z większym cycem szybko by miały problemy z odparzaniem się skóry pod biustem, więc dla nich biustonosz w upały to jest jednak lepsze rozwiązanie Poza tym jak już babka nie włoży stanika to zazwyczaj ma wywalone na to czy jej się sutki odznaczają czy nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 490 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Tak czeba tak 2 napisał: 40 Niedawno było 30 ale nagle urosło Ale i tak jest to bekowa kwota Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 18 Napisano 11 godzin temu 15 minut temu, Siurentajski napisał: Podejrzewam moja żona A co ta "żona " robiła filmy oglądała na Netflix jak w dzień rzekomego ślubu biegałeś za leżakiem jakbyś orgazmu dostał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 18 Napisano 11 godzin temu 17 minut temu, Siurentajski napisał: Niedawno było 30 ale nagle urosło Ale i tak jest to bekowa kwota Napisz jeszcze że jesteś naukowcem to będzie dopiero bekowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fool 1 Napisano 11 godzin temu 2 godziny temu, Caryca bez kultury napisał: Musiałabym ci to rozwinąć prywatnie, ale chyba nie ma takiej potrzeby. Przestaniesz o mnie pisać czy nie? Nie życzę sobie rozsiewania kłamstw na mój temat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 626 Napisano 11 godzin temu 2 godziny temu, Caryca bez kultury napisał: W tej w której padły słowa o niemoralnym prowadzeniu się jednej userki. Tak zapiekło, że aż zostały sprowadzone posiłki do ustawienia mnie do pionu. wyspowiadałaś sie już? "Celowe obrażanie innych za pomocą wulgaryzmów jest traktowane jako grzech ciężki." Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca bez kultury 7 Napisano 11 godzin temu 37 minut temu, Hugh Hefner napisał: Jaka matka, taki syn. Jak będę miał syna i będzie gejem to Twoj syn jeszcze mu wp.... A jak moja córka będzie miała kilku partnerów seksualnych, a murzyna za męża, to będzie za nią krzyczał patologia. Wybacz, ale musiałem. Ewka kazała mi zajrzeć na ten temat A tobie wp...ja osobiście. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca bez kultury 7 Napisano 11 godzin temu 4 minuty temu, Qwerty88 napisał: wyspowiadałaś sie już? "Celowe obrażanie innych za pomocą wulgaryzmów jest traktowane jako grzech ciężki." A co cię to interesuje? To jakaś sprawa publiczna kto, kiedy i z czego się spowiada? To nie te czasy, doinformuj się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca bez kultury 7 Napisano 11 godzin temu 13 minut temu, Fool napisał: Przestaniesz o mnie pisać czy nie? Bardzo chętnie, szanowna pani. I pamiętaj by trzymać się ode mnie z daleka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 626 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Caryca bez kultury napisał: A co cię to interesuje? To jakaś sprawa publiczna kto, kiedy i z czego się spowiada? To nie te czasy, doinformuj się. Normalnie rozmawiamy, nie denerwuj sie. Interesuje mnie życie duchowe czołowej chrześcijanki kafe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca bez kultury 7 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: Normalnie rozmawiamy, nie denerwuj sie. Interesuje mnie życie duchowe czołowej chrześcijanki kafe Nie zamierzam na forum spowiadać się ze spowiedzi. Czołowa chrześcijanka to chyba ta z tartaku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fool 1 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, Caryca bez kultury napisał: Bardzo chętnie, szanowna pani. I pamiętaj by trzymać się ode mnie z daleka. Nie pisz do mnie ani o mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca bez kultury 7 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Fool napisał: Nie pisz do mnie ani o mnie. Wzajemnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1924 Napisano 10 godzin temu W sportowym mi się czasem pocą. Dzisiaj na szczęście nie jest zbyt gorąco tutaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1924 Napisano 10 godzin temu Dowiedziałam się dzisiaj,że kolega z pracy popełnił sam.ob.ojstwo. Przykre to bardzo, myślę,że powinniśmy być bardziej życzliwi dla innych. Życie jest krótkie i ludzie zmagają się z różnymi problemami. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 903 Napisano 10 godzin temu 1 godzinę temu, Klaudius Meridius Decidus napisał: (...) więc to prędzej pod jakąś ksenofobię by się kwalifikowało, ew. klasizm/etnocentryzm. Tutaj była tylko mowa o "czarnym kawalerze", równie dobrze mógłby to być murzyn na medycynie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
same_old_song 5 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, selkie napisał: Tutaj była tylko mowa o "czarnym kawalerze", równie dobrze mógłby to być murzyn na medycynie Selki, poco Ci sie cycki pod stanikiem ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 903 Napisano 10 godzin temu 1 godzinę temu, Hugh Hefner napisał: Wybacz, ale musiałem. Ewka kazała mi zajrzeć na ten temat Miałeś napisać coś o cyckach 🥴 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 903 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, same_old_song napisał: Selki, poco Ci sie cycki pod stanikiem ? Nie odpowiadam na pytania obcych o cycki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 903 Napisano 10 godzin temu 7 minut temu, Żaba Monìka napisał: Dowiedziałam się dzisiaj,że kolega z pracy popełnił sam.ob.ojstwo. Przykre to bardzo, myślę,że powinniśmy być bardziej życzliwi dla innych. Życie jest krótkie i ludzie zmagają się z różnymi problemami. A wiadomo coś o jego motywach?... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
same_old_song 5 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, selkie napisał: Nie odpowiadam na pytania obcych o cycki Ja nie obcy, my sie znamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca bez kultury 7 Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, selkie napisał: Miałeś napisać coś o cyckach 🥴 Spoconych? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1924 Napisano 10 godzin temu 13 minut temu, selkie napisał: A wiadomo coś o jego motywach?... Ja nic nie wiem. To była ostatnia osoba, po której bym się tego spodziewała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
same_old_song 5 Napisano 10 godzin temu 16 minut temu, Caryca bez kultury napisał: Spoconych? Fajny avek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fool 1 Napisano 10 godzin temu 14 minut temu, Żaba Monìka napisał: Ja nic nie wiem. To była ostatnia osoba, po której bym się tego spodziewała. Czemu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 490 Napisano 10 godzin temu 1 godzinę temu, Get Out napisał: Napisz jeszcze że jesteś naukowcem to będzie dopiero bekowe Bekowe to będzie jak napisze, że siedzę w sercu Jukonu, jest późne popołudnie a ja jem śliwki renklody Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 903 Napisano 10 godzin temu 31 minut temu, Caryca bez kultury napisał: Spoconych? Jakich tam uważa Już mi smutasy sprzedaje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 903 Napisano 10 godzin temu 18 minut temu, Żaba Monìka napisał: Ja nic nie wiem. To była ostatnia osoba, po której bym się tego spodziewała. Czyli ukrywał, że jest w krańcowym kryzysie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach