Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TOMMI

ZASADY

Polecane posty

Gość do TOMMI
Bo takich gości co tylko planują jak DARMO zadupczyć na boku to jest wokoło na pęczki.Pozdrawiam i pamiętaj o gumkach.

Gość o tym decyduje wartośćdodana
:classic_cool:

Gość TOMMI
TAK SAMO KOBIECIE WOLNO ISĆ DO ŁÓŻKA NA PIERWSZEJ RANDCE JAK I FACETOWI. JA NIE WIDZE RÓŻNICY I NIE CHCE ZEBY NA TYM TOPIKU LASKI NAJEZDZAŁY NA FACETÓW I ODWROTNIE! POZDRO ALL!

Gość no toż chodzą

ja na nikogo nie najeżdżam, po prostu pytam, bo niektórzy mało precyzyjnie sie wypowiadają;) pozdrawiam wszystkich normalnych ludzi:)

hoho wybacz mi te 40. strzelilam. nie chcialam Cie obrazic Tym bardziej ze Ty i smutna agatka powiedzialyscie swietna rzecz- ze nie powinnam sie uwazac za szmate z powodu seksu na jedna noc. W sumie jak o tym pomysle to macie racje. dzieki

Gość to ja też się wypowiem
też zawsze myślałam że tylko miłość ...ale raz po alkocholu wylądowałam z kolegą z grupy w akademiku... byłam wtedy dziewicą (24 lata) i pomyślałam czemu nie? nic z tego nie wyszło ...nadal byłam dziewicą tyle, że z kacem moralnym :( potem była miłość ...ale niespłeniona (facet okazał się żonaty a to dla mnie też zasada nie do złamania) ...i potem poznałam gościa ...wielka namiętność (miłość albo zauroczenie ale tylko z mojej strony - on chciał tylko seksu i jasno to określił, ale mimo wszystko sypiałam z nim aż mnie zostawił (0,5 roku) ) potem epizod - jedna noc ...żonaty kolega. Zawsze coś iskrzyło między nami, ale to nie miłość napewno ... raczej pożądanie...na tym jednym razie się skończyło, wyjaśniliśmy sobie że to nie może się powtórzyć!!! no i teraz facet którego kocham :)

Gość _kobra
nie pójde do łóżka z kims, kogo nie kocham - to zasada, której nie chce złamać nie pójde do łóżka z facetem, który chce iśc ze mną do łózka szybko, jeśli sie nie kochamy, bo go nie szanuję :P z takich zabaw są kace i nie muszę sie przekonywac na własnym przykładzie, wystarczy, ze sonie to wyobrażę

Gość tommi
nijezeli chodzi mi o zblizenia po alkoholu kiedy nie wiemy co sie dzieje, to jest to wielka głupota!!! takie coś potępiam!!!

Gość to ja też się wypowiem
też nie jestem za ...:(