Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TOMMI

ZASADY

Polecane posty

Gość TOMMI

iLE Z WAS DZIEWCZYN CHODZI DO ŁÓZKA TYLKO WTEDY GDY KOCHA A ILE MA INNE ZASADY. CO DECYDUJE O TYM ZE IDZIECIE Z FACETEM DO ŁOZKA? PROSZE O SZCZERE WYPOWIEDZI.

Gość już już....
nie wiem miałam tylko jednego,oczywiście z miłości

Gość a taka sobie ja 24l.
o pojsciu do lozka decyduje u mnie czasem chwila, poryw namietnosci, ale facet musi mnie pociagac fizycznie, kiedys mialam zasade ze tylko jak bede kochac, jednak w praktyce sie to nie sprawdzilo, nie mialam wielu partnerow, ale byli i tacy ktorych nie kochalam.

Gość hohohooho
seks to seks :-) zasady są po to aby je łamac :-)

Gość no to odpowiadam
mam zasady ale chyba patrząc ie na przeszłosć nie zawsze sie do nich stosuje pierwszy raz z przyjacielem szalenie we mnie zakochanym (niecałe 19 lat) potem 3 lata przerwy i z moim facetem, oczywiscie z wielkiej milości i ostatnio z przyjacielem który by oddał dla mnie wszystko - kiepsko było...

Zawsze sądziłam, że jak pójdę do łóżka, to tylko z miłości. Stały się w moim życiu takie rzeczy, że straciłam wiarę w ludzi, boga, uczucia. Pierwszy raz zrobiłam to, bo myślałam, że coś się zmieni w moim związku z tamtym chłopakiem. Drugi raz, bo on był wspaniałym facetem i przywrócił mi częściowo wiarę. Trzeci raz, bo go kocham.

A ja uprawiam seks tylko z facetem, ktorego kocham! Zawsze. Seks bez milosci jest pusty i bezwartosciowy :(

Gość hohohooho
rajmunda ,przesadzasz.Seks bez miłosci tez jest cudowny..seks to seks a uczucie to uczucie

hoho wiesz, jakos nie kreci mnie nawet najlepszy superostry seks+wszystkie bajery nawet z najprzystojniejszym, najbardziej pociagajacym facetem, ktory mnie nie szanuje, nie zna, nawet nie pozna za tydzien na ulicy... ;(

Gość hohohooho
a to dlaczego mężczyzna z ktorym uprawiam seks bez miłosci ma mnie nie szanowac?

bo szanuje sie osobe, ktora sie zna, z ktora sie rozmawia, dzieli sie radosci smutki przezycia. a facet, z ktorym sie po prostu spi, chce tylko jednego- dobrego seksu za free :(

Gość nawet nie zgadniesz
zasada jest taka, ze raz na rok żeby nie zbzikować trzeba sobie upolować faceta do łóżka. Odeszłam od tej zasady, ale chciałabym móc postawić sobie taki cel.

Gość Niunia____
dobry sex nie musi mie z miloscia nic wspolnego... po prostu sa faceci , ktorzy sa swietnymi kochankami i z takimi oczywiscie zawsze warto zgrzeszyc :) reszte mozna sobie darowac :)

Seks bez przynajmniej zakochania jest instrumentalny. Nie ma fajerwerków. Uważam jednak, że każdy ma prawo do wyboru swej drogi. Mną w sytuacji łóżkowej kieruje TYLKO MIŁOŚĆ (i trwający już dość długo zwiazek...); prawdą jest - że jeśli coś szybko zdobywamy to równie szybko tracimy. Warto czekać z tym i oddać się Temu Jedynemu z Miłości... nawet, jesli ma się nowego partnera, warto jednak z uczucia być blisko, bo wtedy nie ma wyrzutów sumienia ani moralnego kaca.

Gość hohohooho
rajmunda ,a wiesz,ze i kobieta tez chce seksu nie tylko uczucia :-)my,kobiety az tak nie roznimy sie od facetow :-) to stereotyp,ze kobieta tylko seksi sie z mezczyzna ktorego kocha

Gość nawet nie zgadniesz
dla mnie seks nie jest przyjemnością samą w sobie, tylko koniecznością, ceną jaką płacę za to, żeby wiedzieć kim ten facet jest.

Gość hohohooho
ach ta poetycka miłosc :-) to tylko chemia

hoho kobieto jestes po 40 ja rozumiem... w tym wieku to chodzi sie do lozka nawet z kretynem, byle tylko chccial... a tak serio to ja RAZ poszlam do lozka z facetem pod wplywem impulsu... niby seks byl swietny, ale rano czulam sie jak ostatnia szmata...

Rajmunda wiesz ja mam przyjaciela, z którym sypiam, rozmawiam, śmieje się, miło spędzam czas, jesteśmy parą oficjalnie... a przecież wcale się nie kochamy... po prostu nie wyobrażamy sobie żeby miało być inaczej, bo jest nam razem dobrze... i wiem, że on mnie szanuje tak samo jak ja szanuję jego.

Gość hohohooho
rajmunda ,tak mam 40-che ,ale kotecko,nie musze isc do łóozka z kazdym ,kto ma na to ochote :-) własnie w moim wieku mozna przebierac do woli w mezczyznach do seksu :-)

moze troche odbiegne od waszego tematu ale zastanawiam sie nad wiema sprawami: czy jesli chadza sie z kims do lozka to ma sie mniejsze poczucie samotnosci i czemu ludzie tak lekko podchodza do chodzenia do lozka. chyba ostatnio to sie nasila dzieki antykoncepcji, mozna bez ryzyka ciazy i zarazenia uprawiac seks i traktowac to jak jakas drobną przyjemnosc, jak zjedzenie czegos smacznego, jak obejrzenie filmu nie wiem-pewnie przesadzam, ja nigdy nie uprawialem seksu ale chyba chcialbym zeby to bylo cos bardzo wnaznego dla obu osob

Gość hohohooho
włąsnie kobiety,przestancie myslec stereotypowo..my tez mozemy isc do łozka z kims bez miłosci i nie moemy sobie pozwolic na nazywanie nas szmatami i nie mozemy tak o sobie myslec.

właśnie!! dlaczego facet idący z kobietą do łóżka na 3 randce jest fajny i kumple mu gratulują, a kobietę nazywa się dziwką??!! Bo ja nie rozumiem jaka jest różnica!! JA wyznaję zasadę, że jak mam na coś ochotę to po prostu to robię, a jak się komuś nie podoba,,, no cóż.. przecież nie każdy musi mnie lubić;) pozdrawiam.

Gość hohohooho
smutna -agatka tez tak mysle

Gość TOMMI
DZIEKUJE ZA WYPOWIEDZI I PROSZE O JESZCZE WIELE CIEKAWEGO SIE TU DOWIADUJE ZEBY NIE BYŁO NIEDOMÓWIEN, TO KOBIETA KTÓRA IDZIE DO ŁÓZKA BEZ MIŁOŚCI NIE JEST DLA MNIE W ZADNYM WYPADKU GORSZA!!! POZDRAWIAM WSZYSTKIE KOBIETY Z KAFETERII I NIE TYLKO !!!

Gość TOMMI
JEST TAK SAMO WARTOŚCIOWA, JAK TA KTÓRA SYPIA TYLKO Z MIŁOŚCI !!!

Gość do TOMMI
Twoje zdanie to akurat ma tu małe znaczenie, bez urazy. Bo takich gości co tylko planują zadupczyć na boku to jest wokoło na pęczki.

ale w ogóle co to za rozróżnianie na \"lepsza\" czy \"gorsza\" - bez sensu!! Faceci, błagam przestańcie traktować kobiety przedmiotowo!!