Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Arida

ważne!porada niezbędna!!!!

Polecane posty

ostatnio wiele myśle o rozpoczęciu współrzycia,ale zanim do tego dojdzie chce się zabezpieczyć. planuje iść do ginekologa aby zapisał mi jakiś środek antykoncepcyjny lecz nie jestem pewna co wybrać.... zastanawiałam się nad tabletkami lub implantami podskórnymi... jednak nie orientuje się zbytnio w cenie co do implantów(słyszałam że to drogi zabieg) Co mam wybrać? mam 18lat i nie wiem co będzie dla mnie najlepsze? pomóżcie

interesowała by mnie również informacja o koszcie plastrów antykoncepcyjnych...

Gość Mała 23....
Ja zaczęłam współzyć w podobnym wieku jak Ty,ale mi wystarczały tylko globulki i prezerwatywa.ale jak chcesz to idz do gina...To świadzcy o twoim dojrzeałym podejściu do sprawy

ja bym sie jednak zdecydowała na pigulki. takiego implantu to bym sie trocha bała.. nie wiem czemu ale to jakos mnie tak odrzuca żeby sobie coś wszczepiać pod skóre. a plaster moze sie odkleic gdy sie np o niego zaczepi, po tygodniu jest juz brudny itp

Gość powieka mu opada
na to pytanie najlepiej odpowie ci, twój ginekolog.

Gość a mi sie podoba
no wlasnie , w polsce raczej nie dostaniesz implantu. ja bym ci poradzala tabletki anty, tylko licz sie ze moga wystapic jakies skutki uboczne

Moje zdanie jest takie, że szkoda się tym bawić; po pierwsze trzeba odczekać te 20 min. zanim globulka się rozpuści, po drugie, po stosunku nie można sie podmywać glęboko kilka godzin, a globulka WYPŁYWA....naprawdę bardzo niehigieniczne i nieprzyjemne. Jeśli chcesz dodatkowego zabezpieczenia ,proponuję: -prezerwatywę ze srodkiem plemnikobójczym [gdyby doszło do niewidzialnego urazu mechanicznego gumki] + mieć w zanadrzu "pigułkę po" [Postinor, Escapelle, na receptę] gdyby gumka pękła lub zsunęła się. Pozdrawiam! :)