Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Judyta 30

Problem ze stresem

Polecane posty

Witam Moim problemem jest nadmierny stres towarzyszący mi praktycznie w kazdej kłopotliwej sytuacji. Wcześniej doskonale panowałam nad swoimi emocjami, jednak od dłuższego czasu mam z tym poważny problem i nie mogę sie \"pozbierać\". Stresowi towarzyszy zazwyczaj ból i kłucia w klatce piersiowej. Nie wiem, co zrobić aby pozbyć się tego \"ucisku\" i moc swobodnie oddychać. Stosowałam już m.in. takie środki uśmieżające stres jak: Persen, Valerin Forte, magnez oraz piję melisę, jednak specyfiki te nie przynoszą oczekiwanych efektów. Co powinnam w tej sytuacj zrobic? Z wcześniejszych konsultacji z lekarzem, wiem ze z moim sercem jest wszystko w porządku, inne badania także mam w normie. Jak wiec radzić sobie ze stresem? Czy w aptekach są dostępne środki ktore faktycznie przynączą ukojenie dla skołatanych nerwów, nie uzależniają i są dostępne bez racepty? Za wszelkie informacje dotyczące w/w tematu bardzo serdecznie dziekuję. Pozdrawiam Judka.

Gość anonim 1975
Judyta Ty masz raczej nerwice wiec musisz skonsultować sie z neurologiem. Najlepszy na stres jest wysilek fizyczny. Wypróbuj

Gość co za krttttt
tez to mam