Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zieloneszkiełko

Dobre łóżeczko turystyczne - Wasze opinie

Polecane posty

Chyba muszę zmienić łóżeczko, bo moje dziecko strasznie się obija o szczebelki, i wkłada między nie kończyny. Polecacie jakieś modele? Będę wdzięczna za jakąś radę:)

ja mam genialne łóżeczko turystyczne kosztowało trochę, ale jest warte każdej złotówki. Jest duże, regulowana wysokość, do tego bok jest odsuwany i jak dziecko jest większe może wychodzić samo. http://www.arti.pl/dzieciece/k19-Łóżeczko-L2-Łóżeczko.htm

Gość
No ja niesteety nie mam doświadczenia:) Ale tylko mogę powiedzieć tyle, że teraz te łóżeczka wzystkie są cudowne:):) Płaci się więcej za firmę. Ważne, aby miało materacyk dopasowany z tradycyjnego łóżeczka, który zapewnie posiadasz:) Może są u was hurtownie z takimi łóóżeczkami, to można wszystko sobie na spokojnie oglądnąć i dotknąć. Życzę dobrego zakupu, wygodnego dla Mikołaja:) - ach, cudowny ten twój brzdąc:D

ptyśka to ja mam pytanie -jak duze masz dzieciatko i jakim cudem udało Ci sie znalezc do łużeczek Nursery materac??bo ten co jest w zestawie to ..hmm...sory ale to nie materac;-p,poza tym bomba i piekne jako dodatkowe spanie dla malucha polecam i przewijak wygodny bardzo:-)))

małymiś --> dzieciatko mam z listopada 2006 i ma 8 tygodni zamówiłam na aukcji materac na wymiar i włozyłam na ten orginalny materacyk ten normmalny i jest ok, masz racje ze orginalny materac jest tylko taki tymczasowy, ale duzo podróżujemy i nie chcielismy inwestować w 2 łóżeczka tylko jedno uniwersalne kupić i kupiony materac jest używany w domu a tamten orginalny bedzie na wyjazdy.Mam nadzieje ze juz niedługo przetestujemy całe łózeczko...:))na jakimś dłuzszym wyjeżdzie.

Gość asiaaaaaaaaaa112
Cześć, A co myślicie o caretero z moskitierą http://www.niemowle-sklep.pl/p/139/50/lozeczko-turystyczne-caretero-grande-lozeczka-turystyczne-na-wyjazd-wyprawka-dla-dziecka.html , tak sobie myślę, że oprócz wyjazdów można tez wystawić je na ogródek jak jest ładna pogoda i jest pewnosc ze dziecko ma wygodnie i zadne muszki go nie pogryzą

Gość zwwwww
ja takie mam i jestem zadowolona :))))))))))

Gość ja tez kupilam
dziecku turystyczne lozeczko, bo bardzo sie rzucalo i w szczebelkowym to myslalam, ze nogi sobie polamie... Mialam tez Arti, tylko dokupilam specjalny materac kokosowo-piankowy.

Gość gość
My kupiliśmy jakieś tanie, popularne łóżeczko turystyczne do 14kg na allegro za trochę ponad 100zł i jest na prawdę ok. Na początku sama też do niego wchodziłam i kładłam się z dzieckiem, bo sam nie chciał zasnąć i nic nie popsułam :)

Gość MartaK85
Ja też wchodziłam do łóżeczka turystycznego z allegro za chyba 100 czy 150zł i przeżyło :D Nie ma co szaleć z jakimś drogim, to i tak tylko na krótko, zaraz trzeba zmieniać na normalne łóżko dla dzieci :)