Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jan górnik Kowalski

ponad rok temu żona odeszła i zostawiła mnie z dwojgiem małych dzieci

Polecane posty

Gość Jan górnik Kowalski

Jestem górnikiem i robię na kopalni, żona moja nie pracowała, opiekowała się dziećmi i prowadziła dom, zajmowała się domem i ogródkiem , wydawało się że mamy szczęśliwy dom , kiedy byłem w pracy to nagle żona spakowała się i poszła gdzieś, wyjechała . Odebrałem dzieci z przedszkola jak zwykle po pracy i pojechaliśmy do domu, szukamy matki ale w domu pusto, z szafy zabrała ciuchy i kosmetyki, zniknęła , dzieci myślały że to zabawa w chowanego ale mnie zdenerwowała, nagle zniknęła więc poszedłem na Policję , bez śladu. Zacząłem podejrzewać , że z kimś się zadała, może nawet z sektą lub została porwana do klubu towarzyskiego , brak śladu i Policja nie potrafi nic powiedzieć ponad rok od zaginięcia żony. Wczoraj dostałem pewien ślad od znajomych, widzieli moją żonę na zakupach w Krakowie, pojechałem do Krakowa i już wiem o tym, że mieszka z pewnym gostkiem, wiem również o tym, że urodziła dziecko w Krakowie ale kto jest ojcem dziecka ? Nie moje dziecko, zatem z kim ? Na porodówce mnie powiedzieli, że to dziecko ma moje nazwisko, czyli Kowalski ale ta moja żona mieszka z innym facetem w Krakowie, kto wie, może za chwilę mnie pozwie o alimenty za dziecko, które nie jest moje ?

Gość buehehehehehehe
załosny rogacz :D

Gość Jan górnik Kowalski
Nic śmiesznego tu nie widzę , żona poszła i mnie ciągle dzieci pytają , gdzie jest mama ?

Gość widocznie źle
jej robiłes minety albo masz sflaczały brzuch

Współczuje jeśli nie jesteś pewien czy to Twoje dziecko zrób DNA. Może zrobią DNA za darmo jeśli dziecko nie ukończyło 6mieś. Musisz popytać w szpitalu na temat badań, wiem że kiedyś tak było, a teraz nie wiem czy nadal można zrobić DNA za darmo. W jakim wieku masz dzieci?

Gość Jan górnik Kowalski
akurat uprawiam sport i natyram się tyle, że nie jestem sflaczały , mam 186 cm wzrostu i ważę 76 kg, sflaczałość odpada , stresy i praca mnie zżerają , muszę dorabiać i dorabiam jako złota rączka aby dzieciom dać wszystko , babcia pomaga

Gość majka781
darujcie sobie takie komentarze ,każdemu fajnie sie żartuje jak mu zycie dobrze smakuje!!!

Gość współczuje Ci ze szczerego
serca wiem ,ze to nic nie pomoze ale nic więcej nie moge Ciu pomóc trzymam kciuki za ciebie 🌻

Gość majka781
strasznie mi przykro że Cię spotkała taka sytuacja,ale ja tez proponuje badanie

a czemu ty się w ogóle przejmujesz cudzym dzieckiem chyba gdyby było Twoje, to zona by Ci powiedziała a tak widocznie nie jest twoje albo nie chce Ci pwoiedzieć i tyle poza tym nie ma Twojego nazwiska, a obecne nazwisko swojej matki, jako, że mamy bardzo głupi zwyczaj przejmowania nazwiska po mężu

Dobrze, że dzieci maja pomoc babci. Wiem jak trudno jest powiedzieć małemu dziecku, że mama/tata nie wróci.

Gość trefniś amator
współczuje stary bedzie dobrze a baba poszła i siedzi gdzieś jak jej kochanek do zada kopnie bo mu sie znudzi to może wróci ale w sumie jaki mąż wziąłby ją spowrotem...

Gość Jan górnik Kowalski
Właśnie się dowiedziałem od prawniczki, że mężatka która urodzi dziecko to z automatu jej dziecko otrzymuje nazwisko jej męża , skoro kobieta takie nazwisko przyjęła, czyli dziecko moja żona urodziła z jakimś dupkiem ale nazwisko dziecko otrzymuje moje , jakby było moje dziecko , rozpacz :(

Jan górnik Kowalski>>>powinieneś założyć sprawę o alimenty i rozwód przecież to ona ciebie i dzieci zostawiła. Na co TY czekasz?? Jeśli chcesz pomocy w tej sprawie to jestem na GG

Gość Jan górnik Kowalski
Papużka , dzięki za chęć pomocy , zanotowałem namiary i jeżeli pozwolisz to poproszę o pomoc, fajnie że są takie osoby jak Ty, dzięki :)

Gość trefniś amator
beznadziejni to są zdrajcy czego by zdrada nie dotyczyła a nie poszkodowani :O

Nie ma sprawy możesz pisać kiedy chcesz jeśli jestem dostępna:) w jakim wieku masz dzieciaczki?

Gość Jan górnik Kowalski
Zastanawia mnie jednak, dlaczego normalna kobieta chce i woli z sektą się zadawać niż własny dom chce mieć , dlaczego i jak to robi jakiś GURU , że kobiety do siebie przyciąga i jak to robi, że odrywa młodą kobietę od rodziny ?

Gość nie rozumiem jak
mozna litowac sie nad kims kto nawet wlasnej zonie nie potrafil dobrze zrobic przegrales zycie

Gość Jan górnik Kowalski
Ewcia ma 6 lat, 4 lata ma Jacek , fajne dzieciaki

Gość Jan górnik Kowalski
Piszesz do mnie 'kretynie....' i tak się zastanawiam dlaczego ? A może zjedziesz ze mną jutro rano na poziom 850 ? Zapraszam.

Gość Jan górnik Kowalski
Czego nie rozumiem 'kretynie....' ?

Przestańcie juz z tymi okropnymi komentarzami to nie jest śmieszne, ktoś potrzebuje pomocy, a wy tylko psy na nim wieszacie.

Janku współczuję i radzę ignorować tego \"kretyna\"! Nie odpowiadaj na jego zaczepki, bo ten idiota specjalnie Cię prowokuje i ma z tego pewnie niezły ubaw!

Gość kobieta z krwi i kości
Nie wierzę że nie zauważyłeś że coś się sypie.Małżęństwo to nie tylko dom ogród i dzieci,ale przede wszystkim ale wspólne sprawy,i chęć bycia razem.Ale że dzieci zostawiła........

Gość Jan górnik Kowalski
Spakowała się i poszła , nagle , nie chciała tego domu

Janku pisałeś, że należy do sekty, a osoby które do niej należą w ten sposób porzucają dom, dzieci i przyjaciół. Jestem na GG