Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość usmiech...

tyle było dni-do utraty sił,do utraty tchu-tyle było chwil...

Polecane posty

Gość usmiech...

najpiękniejsze chwile naszego życia....które pozostaną... wpisujcie:)

Gość cieszącysieżyciem
..wpisze jak będę na łożu śmierci..:P

Gość sorry za takie tuwyzanania
jedna z takich chwil byla randka z pewnym facetem, który okzał się wkrótce potem zwyklym ch....

Gość usmiech...
ja mam....każda chwila z nim:) ech to chyba za romantyczne:p

Gość usmiech...
no baby...czy brak w waszym życiu tych cudownych,nieoczekiwanych,spontanicznych chwil....:) dawac dawac...

Mam taka chwilę, ale jak ją opiszę, to będzie tak, jakbym się nią dzieliła i zostanie jej dla mnie mniej. :) Nie opiszę jej więc. :) Ech........ :D

ja napisze tylko, ze te najcudowniejsze chwile zwiazane sa z sianem, sloncem, przyjaznia a ostatnio z wyczekiwaniem...:)

Gość wariatka..
chyba zycie polega na tych pięknych chwilach,do których wracamy budząc sie bądz zasypiając...cóz zycie byłoby warte bez tego wszystkiego..:) ech ja codziennie wspominam...:)

było niedawno kilka takich dni...gdy patrzyłam jak zasypia i jak sie budzi...moje słońce...wspólne śnidania w łóżku...:)ahhh te wspomnienia

Gość tuiti
nie wiem... jakoś w stosunku do ludzi zawsze zachowuję jakiś dystans, zresztą mój ukochany mówi że to czuje, i gdy myślę o najcudowniejszych chwilach to są to chwile spełnienia marzeń, gdy mogę być sobą np moment gdy miałam w rękach pierwszego w moim życiu psa, moment gdy stałam na pustym, zaśnieżonym stoku skoro świt i miałam zjechać piękną, dziewiczą trasą.......

Bylo ich trochę .... :) Jedną z nich byl moment , kiedy polożono mi na piersiach moje nowonarodzone dziecię ......... :) to bylo .... nie do opisania :) no i .... pierwszy w życiu pocalunek z pierwszą miloscią :) no i ....dzień , gdy dorożką do slubu jechalismy :) no i ....wiele , wiele innych ..... ale one są moje :)

Gość były takie ale więcej
nie będzie

Gość adfdsf
a wogóle kto śpiewa piosenkę z tym tekstem bo mam zaciemnienie i za nic nie mogę sobie przypomnieć nazwiska?

Gość adfdsf
ojej, dzięki ogromne!!! szukałam całości tego tekstu na www.emuzyka.pl i okazało się... że nazwiska nie mogę sobie przypomnieć, za nic, to bardzo irytujące! :)