Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miszka 2507

09.08.2008... moze ktos jak ja??

Polecane posty

Gość miszka 2507

w sobote zareczyny z rodzicami... ja z moim lubym ustalilismy juz date ślubu.. moze ktos tak jak my wybrał tą ;-) my zaczynamy sie rozglądac za salą i orkiestrą... ponoc to najważnijesze... jesli jeszcze jest ktos z nami to zapraszam do wpisywania swoich przemyslen i jak wyglądają przygotowania ;-)

Nie dokładnie ta sama, ale chyba 16.08(jeszcze ie zaklepalismy sali, zrobimy to za 3 tyg.). ;). Pozdrowienia!

Gość susi
my właśnie się zastanawiamy pomiędzy 9.08 a 16.08 :) nie chcemy wielkiego wesela tylko małe przyjęcie, a więc na razie mamy czas. zastanawiam się nad fotografem czy nie warto by go było już teraz zaklepać? jak Wy robicie dziewczyny?

Gość panna mloda ucieka
no jasne, jeszcze zamowcie sobie ciasta, kupcie wodke, bo nie wiadomo, jakie beda ceny, zarezerwuj fryzjera, kosmetyczke, bo moze nie byc juz miejsca! Paranoja

Gość panna mloda ucieka
aha, i narzeczonego sobie znajdzcie...Rezerwowego, bo obecny moze zwiac w miedzyczasie

Ja myślę, że na fotgrafa jeszcze czas. Pierwszy krok to zamówienie sali (jeśli robicie w lokalu). Fotografa sie zaklepuje gdzieś ok. 8 miesiecy - pol roku przed.

Gość susi
lokal mamy wybrany, pod koniec stycznia pojedziemy zarezerwować termin. co do fotografa bardzo nam zależy na kimś naprawdę dobrym. nie będziemy mieli kamerzysty wiec te zdjęcia staną się jedyną pamiątką :) mój narzeczony nalega żeby rozpocząć poszukiwania już teraz. on jest w gorącej wodzie kąpany ;) przegląda strony i ciągle podrzuca mi linki ;) a skąd jesteście dziewczyny?

Ja pochodze ze slaska ,a obecnie mieszkam w Niemczech. Sale mam zarezerwowana juz od czerwca tamtego roku i wcale nie bylo latwo

Gość miszka 2507
moj luby równiez jest niecierpliwy... mamy juz spisy sal z naszego miasta i orkiestr... podejrzewam ze kolo lutego na cos sie zdecydujemy i zarezerwujemy ;-) a tak wogóle to mieszkam niedlaleko Katowic pozdrawiam i ciesze sie ze jest nas więcej ;-)

Gość susi
widzę że same panny młode ze śląska ;) ja również jestem z okolic katowic. ślub planuje w mysłowickiej amforze. byliśmy tam w listopadzie ale pani powiedziała nam że zapisy na 2008 robią dopiero od stycznia :)

Gość marsi83
Witam :)Ja na 07.06.2008 mimo że wcześniej w planach mieliśmy marzec. Jestem z Krakowa .Nie mamy jeszcze nic zaklepanego narazie się rozgladamy i omawiamy wszystko.