Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolaaaa

yASMIN CZY TO PRAWDA?

Polecane posty

Gość lolaaaa

cZY TO PRAWDA, ŻE PO TABLETKACH YASMIN CHUDNIE SIĘ CZEKAM NA OPINIĘ...

Gość miśka.........
mi przy yasminie waga nie wzrosła ani nie spadła za to na logeście schudłam. osobiście yasminu nie polecam

Przy Yasminie się nie chudnie, tylko odwadnia (stąd mniej na wadze), bo Yasmin zawiera dodatek środka moczopędnego. Więc jak zaczniesz po nim latać co i rusz do wc, to nie faszeruj się zaraz furaginą, bo to nie jest zapalenie pęcherza. Pozdrawiam :).

Gość a w zyciu
ja przytylam, schudlam po marvelonie

Gość anaaax
Ja kończę pierwsze opakowanie i chyba zaczynam tyć. Od paru dni taka jestem spuchnięta. A jem nawet mniej niż zazwyczaj. Czytałam opinie innych dziewczyn i niektóre tyją nawet 6-8 kg! Wezmę jeszcze jedno opakowanie i zobaczę co z tego wyniknie. Jak zacznę być jeszcze grupsza to zmienię. Ogólnie, myślę że Yasmin są trochę przereklamowane. Prawda jest taka, lolaaaa, że jak nie spróbujesz to się nie dowiesz. Pozdrawiam!

Gość hi
wcale sie nie chudnie, to bzdura.

Gość lolaaaa
Czyli nikt nie zgubił ani kg po tym jak zaczoł zarzywac yasmin??? TO to jest plota z tym chudnięciem???

Gość hmmmmmy
ja chyba przytylam 3 kg nawet,chociaz akurat dobrze mi to zrobilo ;)

od nich nie schudłam, zgubiłam 4 kilo bo zaczęłam się solidnie odchudzać. :)

Gość meheret
przy yasmin waga ani drgneła za to na logeście spdała w piuerwszym mc 3 kg

Gość olaolaolaolaolaaa
ja schudlam ok 4 kg ale czy to na pewno z Yasminu? nie wiem, moze to przez duzo stresu i duzo rycia... po roku odtswiam go - strasznie wylatuja mi po nim wlosy. Ale tak poza tym to zadnych skutkow ubocznych nie mialam

Gość cudnyboskimiodzioe
od yasmin się nie chudnie - nowością w niej jest to, ze nie powoduje zatrzymania wody w organizmie (jak się zdarza niektórym tabletkom u niektórcyh kobiet). czyli nie powinna powodować tycia (ale nie jest powiedziane, ze nie bedzie na 100%). poza tym coś za coś, przy yasmin jest większe ryzyko wystąpienia zakrzepicy i chorób układu krążenia (przy tradycyjnych tabletkach takie rzezcy zdarzają się barzdo rzadko raczej, chyba ze ktoś pali nałogowo fajki i ndo tego jest już po 30.)