Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaklopotkaa

Mam dola bo on ma juz inna..... moje chore myslenie

Polecane posty

Gość zaklopotkaa

Jezeli ma inna to znaczy, ze: -nie jestem atrakcyjna kobieta, odszedl bo go nudzilam... moje cialo bylo dla niego brzydkie -ona jest lepsza, moze milsza, moze weselsza, moze seksowniejsza a moze lepiej sie dogaduja - jezeli on mnie nie chcial to znaczy ze nie podobam sie facetom i moge dac sobie spokoj z randkami -jestem gorsza od niej w kazdej dziedzinie zycia, ona jest prawdziwa kobieta a ja pseudo wytworem mysle tak co dzien!!!!!!!!!!!!!!:(:(

Gość asas
przestan, tak myslec dran na pewno nie załuzył na Ciebie nie zadreczaj sie

Gość a niech tam
jeżeli ma inną to znaczy że ci do pięt nie dorasta- i mu głupio. i poszedł do takiej samej oślicy jak on. nie trać łez na kretynów

Gość zaklopotkaa
ale dlaczergo mi do piet nie dorasta? moze ona jest lepsza? odszedl do innej ale juz po rozstaniu ze mna, nie w czasie zwiazku odszedl bo na pewno bylam brzydka, nudna dla niego a ona byla aniolem i ja kocha no serio tak mysle:(

Gość cos ty oszalala
czasami tak jest w zyciu ze po prostu wygasa uczucie i nie ma znaczenia czy ktos jest lepszy czy gorszy, poza tym zajmij sie teraz soba, skup cala energie na sobie i tylko sobie a jego miej w dupie, zreszta predzej czy pozniej przyleci do ciebie jak zauwazy ze tobie juz nie zalezy wiec GRAJ!!!

Gość a niech tam
kobieto w czym lepsza? lepsze lody kręci? to mu syfa życzę na dobranoc

Gość zaklopotkaa
nie wroci, dlaczego ma wracac wygaslo bo sie mna znudzil, moze nie jestem 100% kobieta ... codziennie wieczorem katuje sie takimi myslami ze musze byc nieatrkacyjna jezeli on sie mna znudzil

Gość zaklopotkaa
nie wiem czy robi mu lepiej.... moze tak a moze nie ale jest lepsza ode mnie w czyms na pewno!

Gość a niech tam
jeśli nie jesteś100% kobietą to kim? daj spokój

przestan myslec, ze ona jest lepsza, gorsza. Jest na pewno INNA niz ty. Mysle sobie, ze ludzie dopasowuja sie do siebie jak puzzle w wielkiej ukladance. On nie byl twoja czastka, choc poczatkowo tak sadzilas (w koncu wszystkie sa do siebie podobne:) Twoja czastka znajdzie sie i wtedy poczujesz, ze cos zaskoczylo i jest teraz na wlasciwym miejscu :) ps. jak ci ciezko, przypomnij sobie, dlaczego nie bylo ci z nim dobrze i pomysl, ze wobec niej pewnie wcale nie jest inny:)

Gość zaklopotkaa
czegos mi brakuje

Gość cos ty oszalala
ja ci powiem ze masz 2 wyboy: albo sie katowac , albo o nim zapomniec i ZYC!!! ja proponuje to 2 bo o niebo lepsze, a co ty sie tak przyczepilas do tej 100% kobiety? masz na to regolke jakas czy co? opisz mi ja, chetnie sie dowiem:classic_cool:

Gość zaklopotkaa
ale mi bylo z nim dobrze, to jemu bylo zle jezeli jemu bylo zle, czegos mi brakowalo jezeli wybral inna, jej nie brakuje nie moge sie porownywac do niej:( juz nawet nie spotykam sie z facetami bo nie czuje sie atrkacyjna

Gość a niech tam
brakuje ci na pewno: drinka zprzyjaciółką i wyjścia z domu

Gość cos ty oszalala
wez sie za sibie kobieto a nie rob z siebie kozla ofiarnego, nikt tego nien lubi. Jak chcial inna jego sprawa, zreszta chcialabys zeby do ciebie wrocil po tym jak cie tak odrzucil dla innej? tak sie nie robi jak sie kogos kocha

Gość zaklopotkaa
bardziej mnie boli to ze zostala zanegowana moja kobiecosc, niz to ze on ma inna na poczatku mialam depresje gdy owiedzialm sie ze ja poznal ale potem zaczelam go tlumaczyc ze przeciez mial prawo bo ja bylam nieatrkacyjna w jego oczach

Gość cos ty oszalala
a niech tam ma 100% racje:)

Gość zaklopotkaa
o to chodzi ze zawsze bylam pewna siebie, wesola, energiczna a od 3 lat siedze jak depresje , zielona na twarzy

Gość cos ty oszalala
ale ty sobie glupoty wkrecasz, no i po co ci to? a jak to niby twoja kobiecosc zostala zanegowana?

Gość a niech tam
do "coś ty oszalała" racja! niech spada na szczaw liście pompować

Gość zaklopotkaa
jezeli dbalam o siebie, kupowalam super bielizne, cwiczylam i wygladalam calkiem fajnie a on sie oddalal, to znaczy ze..... przestalam go pociagac...wydawalo mi sie ze moge facetow pociagac... on potem znalazl inna( rok po rozstaniu) wiec szukal czegos innego czego mi brakowalo, znalzl to w niej jezeli nie pociagalam go i znudzilam mu sie, to znaczy ze tylko mi sie wydaje ze moge podobac sie facetom poniewaz wydaje mi sie wiec nawet nie probuje bo boje sie odrzucenia

Gość qwertyuiio
Trudno się mówi Może już zawsze będziesz sama Może kogoś znajdzie kto to wie

Gość cos ty oszalala
zaklopotka, wez sie ladnie ubierz, zrob zmyslowy makijarz paznokcie czy cokolwiek co cie podnosi na duchu i sprawia ze sie lepiej czujesz, zadzwon do kolezanki/ek i idzcie sie pobawic, troche uwagi ze strony plci przeciwnej i juz bedizesz 1000% kobieta w swoich oczach

Gość zaklopotkaa
ja wiem ze juz bede sama

Gość a co to
tylko ten jeden facet chodzi po ziemi? kobieto wyluzuj i się nie katuj takimi chorymi myslami(bądź co bądź są one tylko wymysłęm Twojej wyobraźni) tak naprawdę nie wiesz co nim kierowało,więc albo z nim pogadaj, albo.no właśnie... nie pora zacząć żyć na nowo? obudź się kobieto!

Gość zaklopotkaa
a co moglo nim kierowac? po prostu jakies luki byly we mnie

Gość qwertyuiio
Inny cię nie zechce Ale tak też można żyć więcej czasu dla ciebie

Gość cos ty oszalala
o rany, jeden pajac i ty sie tak zalamjesz co ty sie tak przejmusze co on mysli , to juz przeszlosc dziweczyno , zacznij zyc terazniejszoscia i przyszloscia bo sie obusz za pare lat i bedziesz na siebie zla ze tylko fajnych chwil zmarnowalas

Gość zakłopotka ile ty masz latek
? bo pitolisz jak stara panna po 40 tce:O

Gość zaklopotkaa
ja sie ucze zyc sama , tak wiecej czasu dla siebie....