Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaka emilka

jak sie nie kocha a cięzko powiedziec

Polecane posty

Gość jaka emilka

Powiem wam moja historię. Moze sie przyda komus. Miałam od zawsze faceta. jakoś szło, moje studia, wygodnictwo, romanse, no własnie dlaczego romanse? Otóż widocznie żle mi było z facetem.Dlatego podswiadomie szukałam innego. Z tym moim było niby OK, nie krzyczał, nie mówił nic, co chciał to robiłam,rzadko się widywalismy a lata leciały. Jakoś oddalałam sie od niego, brzydził mnie jego smrót z ust i nie umiałam z nim o tym pogadac. Teraz wiem ze nic nas nie dzieliło. Sexu tez nie było. Odsunełam sie tak ze nawet nie całowałam go, nie tuliłam. Udawałam zajeta , zmęczoną itp. Nie było szczerości, rozmów, radości, zabawy. Był nudny okropnie, nie zaradny, nie potrafił uczyc się, wsoinać się, nie był przedsiębiorczy i bez poczucia humoru. Rozumiecie napewno. facet cipa. lata leciały, rodzice sie poznali i czas na slub. Broniłam się rękami i nogami ale cywilny dopuszczałam. Boże nawet nie umiałam powiedziec NIE. Myslałam , ze jakos t będzie, potem rozwód i juz.Zakochałam sie w innym i jak sie okazało po czasie tez znerwicowany dupek, ćwok, i tp. Koszmar. Miałam pecha. dwóch gostków i eden gorszy od drugiego, a acały ten syf wychodzi jak się razem mieszka, czy jak się organizuje coś, czy załatwia. Myslałam ze do końca zycia bede stara panna, a bardzo chciałam miec rodzinę i dziecko, miłośc, i faceta a ne cipe. I mam. mam faceta. Slub niebawem. jest zaradny wesoły i przedsieiorczy. czuje ze zyję. Oczywiście czasami sa spory ale umiemy rozmawiac, wariowac, jest szczerośc i wszystko sobie mówimy. Dojrzałam i na szczęście poznałam faceta takiego jakiego chciałam. dziwi mnie jak słysze ze 23 latka ma juz rozwód i dziecko. Nie ma co za wczesnie bo wtedy nie jestesmy tak dorzałe i tak naprawde nie wiemy czy ten facet to faktycznie ten na całe zycie. OIpowiedzcie swoje?

Gość forum Zycie uczuciowe