Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agatka*z*lizakiem

08.09.2007 jest ktoś?

Polecane posty

O nie, nie! Nie umiera! Pewnie wszystkim przygtowania w miejscu stanęły.... Mi zresztą też. Ale odezwijcie się dziewczynki od czasu do czasu co słychać :D A we wrześniu złożymy sobie nawzajem życzenia :D

Domyślam się, że nic się nie dzieje narazie w Waszych przygotowaniach dziewczynki i dlatego opuściłyście topik z naszą datą.. Ale odmeldujcie się czasem :) Jak już będzie całkiem bliziutko naszej daty będziemy sobie mogły duzo pomóc, więc nie uciekajcie :( A 9 września złożymy sobie nawzajem najlepsze zyczonka :D WRACAJCIE!!!

Może było nas troszkę za mało i nasz topik umarł śmiercią naturalną. Ale załozyłam nowy - WRZESIEŃ 2007 - zapraszam Was tam dziewczyny!!!!!! Tam będzie nas więcej :D ,co się wiąże z większą ilościa wymiany doświadczeń. Wpadnijcie, czekam na Was . Pa,pa

Gość aris_84
cześć dziewczyny

Gość aris_84
wskrzeszam bo cos zamarlo tu wszystko

Gość aris_84
co tam nowego u was?? ja juz sie poświecam przygotowaniom do slubu, mialam juz obrone wiec juz mam glowke spokojna i mogę sie poświęcic temu co najprzyjemniejsze, a jak u was?

U mnie narazie spokój. Zupełnie nic się nie dzieje. Kwotę na wesele mamy już w 90% uzbieraną, więc jestem spokojna. Dopiero po świętach planuję wybrać się po jakąś sukienkę.

Gość aris_84
ja po sukienke wybieram sie dopiero gdzieś w czerwcu, teraz to jak dla mni troche za wczesnie