Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cont

Boje sie jej...

Polecane posty

Gość Cont

Boje sie dziewczyny przyjaciela mojego chlopaka.Spotykaja sie 1 do 3 razy w miesiacu,czyli moj chlopak,jego przyjaciel i ta dziewczyna.W weekendy,bo wtedy ona ma wolne i przyjezdza do swojego chlopaka i w trojke gdzies jada,a ja nie moge bo chodze w tym czasie na zajecia(studia zaoczne).Ona jest bardzo ladna.Mila.Wiem ze sie podoba mojemu chlopakowi,to znaczy powiedzial ze "spoko z niej babka" no i najnormalniej w swiecie faceci na nia leca.Niby ona nic zlego nie zrobila,ale nie ufam jej.Zabronic chlopakowi spotykania sie z nimi? A przynajmniej kiedy jest ta dziewczyna?

Gość *hhhhhhhhhhhhh
Hehehehe - zabronić ? Dobre - zabron , a szybko zobaczysz efekty :D

Broń Cię Panie Boże...nawet nie próbuj...masz pwnie jakąś paranoję, bo spędzają ze sobą czas, ale zazwyczaj takie są nieuzasadnione :) Wyluzuj się i spróbuj ją lepiej poznać...minie :)

Gość przeciez to dziewczyna
przyjaciela twojego chłopaka :O nawet jezeli twój chlopak ma cie w gdzies i polecialby na nia skąd wiesz, ze ona leci na twojego faceta ??? to ze ty na niego lecisz nie znaczy, ze zaraz leci na niego kazda babka, z która przebywa chocby 10 minut :O wyluzuj :O

Gość naprawdę
nie masz większych problemów :D

Gość emilianaaa
czasem kobiety robią tak: podoba im się On, ale aby byc blizej niego, bo On ma swoją gril, spotykają się, a często mają za faceta jego przyjaciela mało znasz zycie

Gość przeciez to dziewczyna
no mało, u nas na grilu spotykamy sie parami i zadna nie marnuje zycia bedąc z kims kogo nie kocha by przez pare godzin raz na tydzien byc blisko jakiegos chlopaka :O

Gość podobnie i u mnie
w moim towarzystwie jest identyczna sytuacja, tylko, że to ja jestem tą której się boi dziewczyna mojego kolegi. nie rozumiem tylko dlaczego :( i przykro mi z tego powodu, że nawet nie próbuje mnie poznać mimo, iż nigdy nie dałam jej żadnego powodu, to tego aby mnie nie lubiła no i nie pozwala się do siebie zbliżyć.

08.01] 11:39 a ja znam taką historię:) I niedawno znajoma Ania opowiedziała mi kolejną gdzie dziewczyna aż zamieszkała w akademiku z innym by widzieć choć raz na tydzien tego, którego kochała... A nie mogła dostac akademika, bo za blisko mieszkała.