Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość córko matka

mam 27 lat juz szykuje sie do bycia matką

Polecane posty

Gość córko matka

a tu nagle moja mama oswiadcza ze będe miała rodzeństwo. kasa pójdzie na dziecko, a ja nie bede miała juz pomocy z jej strony, porazka. matka na starośc sie puściła. Myslałam ze juz przekwita a tu ciąza. Zeby tego mało nie jest to ciąza z ojcem.Tata załamany, matka szaleje za kochankiem, nie dba o dom, wogóle patologia. A ja tam gnije u nich bo nie stac mnie na swoje mieszkanie. Facet tez kisi sie u swojej matki w małm mieszkanku. Nie ma pracy. Szok. I jaka to przyszłośc?

Gość buahhhhhaaaaaa
chciałoby się powiedzieć: nie uważałaś jak robiłas to teraz rób jak uważasz

Gość a ja mysle tak
Masz 27 lat? To odczep się od matki, bo już dawno powinnaś stać na własnych nogach, a nie narzekać, że Ci kasy na Twoje dziecko nie da! Żenada. Do 60-tki będziesz żyć z emerytury rodziców?

Gość klklkl
To chyba jakas tania prowokacja. Kto przy zdrowych zmysłach, mieszkając z rodzicami, facet gdzies tam w Polsce, myśli o dziecku! A Twoja matka (nawet jeśli to wszystko prawda) chyba nie musi utrzymywać takiej starej krowy jak Ty!

Gość Patafony zakute
a moze pracy nie moze snalesc

Gość ja nie mogę no cholera
współczuję problemów rodziców, ale odpieprz się od matki !!!!! jaki ona ma niby obowiązek dawać ci pieniądze na twojego bachora??? i tak już nadużywasz jej gościnności, siedząc jej na głowie w wieku 27 lat !!!!!!!!! a za mówienie o matce, że się puściła, powinnaś dostać po pysku, wredna szmato !!!!!!!!!!

Gość kurzy kuper
no ale jej matka przeciez sie faktycznie pusciła.

Gość nie narzekaj na matkę
ciesz się,że będziesz miała rodzeństwo a Ty jeszcza masz czas na dziecko:-)Narazie korzystaj z mlodości(27 lat to kurwa jeszcze nie starość!!!!!!),na dzieci jeszcze przyjdzie pora.

Gość nie narzekaj na matkę
szkoda mi tylko Twojego ojca.Szkoda,że to z nim nie ma tego dziecka....

Gość szefi
Sprawa matki, to ze się pusciła racja. Nie rozumiem faktu tych głupich ludzi, którzy mimo biedy rodzą dzieci, a potem te biedne dzieci albo wchodza same w patologie, albo sie mecza w domach dziecka. żal ściska du......