Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Skorpionka81

Małżeństwo z wpadki - w Rozmowach w Toku - włączcie

Polecane posty

Po pierwsze lubię Rozmowy w Toku, po drugie, fajny odcinek leci teraz. Nie wiem czy to powtórka, czy już coś nowego, oglądajciena TVN. ;)

Gość też lubię
już włączam, dzięki, nawet nie wiedziałam że o takiej porze puszczają

Nie wiem czy o tej porze nie lecą wlasnie powtórki. Ja już nie oglądalam Rozmów w Toku od ponad roku, dlatego nie wiem co leciało. Dla tych co oglądają - według mnie pierwsza para nie powinna brać ślubu, druga zresztą też. Bo obie mają wątpliwości. ;)

Gość 24
tez ogladam okropne jest jak polacy zyja jeszcze w XIX wieku, szok

Gość to powtórka

takie małzenstwa najczesciej sie rozwodza!!! nie ma nic gorszego niz chajtanmie sie tylko ze wzgledu na ciaze

Gość 24
ale slyszeliscie tych 50 parolatkow, wyswatali by wszystkich, a jak sie beda pozniej meczyc to co z tego, byle by papierek byl :P

Nie rozumiem, jak można brać ślub ze względu na rodziców, czy ze względu na to, że \"tak wypada\". Najpierw jest wszystko jak w zegarku, wszyscy się cieszą, bo zrobiono jak \"należy\", rodzina zadowolona, że dzieci nie przyniosly więcej wstydu, niż mogły, a potem nikt się nie przjmuje tą parą, która żyje ze sobą \"bo musi\". Nie wiem co sama bym zrobila.... ale wydaje mi się że nie dążylabym do slubu za wszelką cenę po to, by rodzinie zaknąć usta :-0

Gość nie podoba mi się
nie lubie rozmów w toku - mam wrażenie, że wywlekają sensacje, a Drzyzga się sprzedała, z inteligentnej redaktorki radiowej, do nieudanej imitacji Oprah :-o