Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asiek-mija

trudne spanie

Polecane posty

mam taki dziwny problem ze spaniem ... nie potrafie usnąc jeśli jestem twarzą skierowana do mojego partnera. Jest to dla mnie dużym problemem bo on nie potrafi tego zrozumiec i skacz po łużku z prawej na lewą i spowrotem z ciągłymi pretensjami że się odwracam do niego tyłem, a ja poprostu nie umię spac jak ktoś leży przedemną i nie ma to żadnego znaczenia czy to jest on czy moje dzieci, ja poprostu nie mogę miec podczas spania nikogo przed swoją twarzą . Jak to mu wytłumaczyc ??? Co zrobic ???? Mi już ręce opadają i gęba boli od ciągłego tłumaczenia :(

jakiś dziwny ten twój partner... ale też nie wiem jak mu możesz jeszcze tłumaczyć mój mnie rozumie a mam dokładnie tak jak ty, lubię mieć go za placami, wogóle uwielbiam przytulanie i takie tam, ale zasnąć - nie zasnę za nic, jeśli jestem twarzą zwrócona do niego

twarzą do stóp też się nie da? ja tam nie wiem, bo mamy oddzielne pokoje do spania - mam dobry słuch i nie mogę spać z moim kochanym chrapaczem

tak se spisz wiem że dziwny kochany ale ma takie dziwne zagrania no i przez to są niepotrzebne sprzeczki bo ja sie wkurzam walne fochem i dalejśpie po swojemu

Ewa z chrapaniem to jest tak że tylko moje własne mnie obudzi a ja poprostu lubie się przytulic przodem do ściany albo powietrza

Gość **** **** ****
rany!! jak ja nie lubie jak się robi z igły widły :( nie ma nic w tym dziwnego, że lubisz spać tyłem do partnera..mam tak samo...chocby dlaetgo ze lubię łapki wyprostowane przed sobą rozrzucić. dla mnie pretensje o pozycje spania są ciut chore, przecież nie masz wpływu na to jak ci wygodnie spać!! mam wrażenie że śpisz w łóżku z rozkapryszonym dzieckiem, a nie z mężczyzną...aż się prosi żeby dac głupią radę typu najedz się czosnku i mu chuchaj w twarz. ja radzę zrobić mu wykład jak małemu dziecku...sen jest jedną z podstawowych czynności fizjologicznych i każdy potrzebuje jego odpowiedniej ilości...organizm sam wybiera pozycję w której się czuje bezpiecznie, żeby móc głeboko zasnąć i wypocząć, mój woli mieć wolną przestrzen przed twarzą i nie ma to nic wspólnego z relacjami między nami i o niczym nie świadczy, poprostu tak dobrze mi się śpi. liczę że zakceptujesz moje potrzeby i przestaniesz robić z tego problem, inaczej bedziemy spac w odzielnych pokojach, bo nie widze powodu czemu mam być niewyspana z powodu twoich fanaberii, jest mi przykro, że jakieś dziwne wymysły są dla ciebie ważeniesze niż moje zdrowie i samopoczucie. i to wszystko stanowczym acz spokojnym tonem