Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dorota22333

Czy to mozliwe zeby podklad LASTING PERFORMANCE kupiony na Allegro...

Polecane posty

Gość dorota22333

mial gorsza jakosc ? :( Myslalam ze znalazlam podklad idealny dla mnie,super kryjacy,matowal jak nalezy,super trwalosc :( Mialam probke kolo 102 pastelle :( Dlatego zachwycona nim zamowilam go na Allegro,odcien jasniejszy nr 101 ivory beige bo pastelle byl dla mnie za ciemny :( I jestem naprawde rozczarowana :( Podklad slabo kryje,tworzy maske i podkresla suche skorki :( Nie wiem co mam o tym mysles :( Tamten w sklepie (probka) byl wprost rewelacyjny :(

Gość ja tez kupilam na allegro
bylam przekonan ze jest oryginalny bo sprowadzany byl ze stanow..i ogolnie opakownaie jak w sklepie..ale jakos super nie kryje

Gość dorota22333
wlasnie :) nie wiem co mam o tym myslec :( czyzby to byla podrobka ?

Gość dorota22333
mialo by wlasnie :(

Gość Gołołej
Nie jest trudno "naciąć się" na Allegro na podróbkę, nawet mimo zapewnień sprzedajacych o oryginalności. Stwierdzić mozna to przede wszystkim, jeśli wcześniej korzystało się z tych samych produktów kupowanych w normalnym sklepie. I ja kupiłam kiedyś puder w kamieniu i podkład Max Faxtor od Super Sprzedawcy zapewniającego o oryginalności. MImo identycznego opakowania produkty rózniły się zapachem, konsystencją itd., uczuliły mi skórę. Od tej pory wolę polowac na promocje w drogeriach.

Gość dorota22333
a tak bardzo duzo osob zamawia je na allegro ...:( czyzby kupilam podrobke ? :(

często zdarza się, że sprzedawcy mający mnóstwo pozytywnych komentarzy sprzedają podróby kosmetyków - niestety to prawda. Kupujący nawet jak widzi, że podkład jest nieoryginalny, nie wystawi negatywa, bo Sprzedający odwdzięczy mu się tym samym. Zwracajcie więc na komentarze negatywne jak i neutralne.

Gość kaledonia
ja raz kupiłam taki podkład na ryneczku.I jestem pewna,że podróba,bo teraz mam oryginał.Wyglądał identycznie jak w sklepie,ale właściwości różne!

Gość dorota22333
ja ten podklad kupowalam od Sylwi Szuby na allegro za 27 zl..

Gość Gołołej
A ile kosztował ten podkład? Ja szerokim łukiem omijam allegrowe promocje typu tusz Lancome w opcji Kup Teraz za 14 zł . W dzisiejszych czasach nie ma nic za darmo - produkt kosztujacy w sklepiej 50 zł nie może kosztować nawet w super promocji 10 zł . Przecież sprzedający w tych 10 zł zawarł także swój zarobek. Według mnie kupiłas podróbke lub produkt przeterminowany, wycofany ze sprzedaży.

Gość dorota22333
i co ja mam teraz zrobic ? :( przed zakupem czytalam komentarze,ani jednego negatywu i strasznie duzo dziewczyn u niej kupuje...:(

Gość teraz juz nic nie zrobisz
po co kupowałaś na allegro??? Ludzie są tacy głupi, że szok. Ale ty ptrzynajmniej widzisz różnice, bo połowa ludzi w PL kupuje kosmetyki "Lancom" na stadionie i twierdzi, zeto orygianły, kupione za 15zł:o Nawet jak kiedyś pokazywali w wiadomościach wytwórnie tych stadionowych kremów i kosmetyków kolorowych, ulokowaną w podwarszawskim... kurniku:o, oni nadal twierdzą, że kupuję tylko oryginały:D Lasting performance w drogerii kosztuje ok. 45-48zł. Następnym razem zamiast wydawac pieniądze na jakiś szajs z bazaru czy chińskiego kurnika, idź do sklepu.