Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aldoncia

Co teraz robicie i co będziecie jeszcze dziś robić ?

Polecane posty

teraz objadam się pyszną czekolada Nestle z migdałami, nugatem i karmelem :p a za chwilę trochę pouczę się. potem zjem obiadek, znowu pouczę się, wyjdę z psem na spacer, może posprzątam też, jakiś filmik oglądne w TV, posiedzę na necie, porozmawiam przez gg z ukochanym, poprawie komuś tekst, kolacyjka, myju i spać :)

Gość nic i...nic

Skonczyłam uzupełniac test, pije kawe (moze zjem galaretke :O ) , będe sie uczyc, później siedziec jak zwykle na necie (raczej nigdzie nie wyjde), no i na koniec kapac sie i spac

A później będziesz truła że jesteś gruba .. nie obżeraj sie tak :(

Krychu -> to mi akurat nie grozi. jestem szczupła akurat. nawet jak się objadam za bardzo to i tak nie przybywam za dużo na wadzę. w zasadzie teraz to bym nawet chciała co nieco przytyć... ;)

Czesc aldoncia!! Ja tez jestem szczupla , jem duzo i nie potrafie przytyc, ale co mi tam,na starosc moze przytyje jak na razie to mi nie przeszkadza moj wyglad. Uwielbiam frytki wogole fasfody. Moge jejsc to codziennie. Moze tez obejrze jakis filmik do tego oczywiscie kolacyjka chyba fryteczki sobie zrobie ha ha ha Pozdrowionka aldoncia:):):)

Ja aktualnie siedzę w pracy - do 20:00. Potem do domku, zrobię kolację, zjem, pobawię się ze swoim zwierzakiem, a potem wtulę się w mojego narzeczonego i pójdę spać, a on będzie oglądał TV do 1,2 rano.

Ja zjadlam wlasnie zupe, siegam teraz po kawal bialej czekolady, potem posiedze do 17 na kafe, przetlumacze tekst, zjem kolacje, poucze sie, pojde sie wykapac i pojde spac-fascynujace, prawda? :-P

Gość alez piekny
jest Twoj zwierzaczek