Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamuska kotuska

mutsy-nowy czy uzywany?

Polecane posty

Gość mamuska kotuska

mam dylemat czy kupic uzywany ktory ktos uzywal przez ok 2lata czy nowy.

Gość wózeczek
kupiłybyście używany wózek?

Ja miałam podobny dylemat :) I ogólnie wymyśliłam tak: 1) kupuję używany głęboki wózek, a potem super spacerówkę lub 2) kupuję tani głęboki wózek, a potem super spacerówkę lub 3) kupuję nowy, porządny wózek wielofunkcyjny, który starczy na całą wózkową karierę mojego skarbeczka. No ale ponieważ nie znalazłam żadnego wózka, który zadowoliłby w pełni moje wyobrażenia na temat idealnego wózka wielofunkcyjnego , więc wybrałam opcję 2). Teraz kupiłam niedrogi głęboki, a potem zainwestuję w konkretną spacerówkę. I tobie radzę to samo. Jeżeli Mutsy ma być dla Ciebie wózkiem na lata, lepiej kup nowy. Jeżeli masz zamiar wykorzystać z niego tylko gondolę, a potem kupić wygodną parasolkę, to kup używany.

Gość bziczek
my kupiliśmy nowy - cały kombajn. Różnica wynosiła ok. 500 zł wiec stwierdzilismy, ze dołożymy. Sąsiedzi kupil używany - było to 2 lata temu i ściągali wózek z UK. Też są zadowoleni, nic sie nie zepsuło, miał po rostu niewielkie slady użytkowania (rysy na kołpakach, troszke przybrudzona tapicerka i w jedym miejscu wydarta guma na rączce) - ale funkcjonalnie bez zarzutu. Jak ich córka miała z 1.5 roku kupili mniejszą parasolkę - ale i tak jak jadą poza miasto na dłuzszą wyprawę to zabierają spacerówke mutsy - mała ma wygodnie, duz miejsca, spokojnie moze sie przespać, nic nie trzęsie (pompowane koła).