Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mesafe

Hospicujm lub zakład opiekuńczy w Oleśnicy lub w okolicy!!!

Polecane posty

Gość mesafe

Czy zna ktoś adres takiego ośrodka w któym można by było umieścić osobę po udarze, bez kontaktu, którą szpital wypisuje,żeby czekała na śmierć w innym miejscu bo lekarze tam nic już nie zdziałają. To starszy człowiek, jego żona nie może się nim zająć bo sama jest zniedołężniała i potrzebuje pomocy innych a on jest odżywiany przez kroplówke i nie ma szans,że onaprzejmie obowiązki pielęgniarki. MOże są takie miejsca w pobliżu Oleśnicy, ewentualnie mogą być też miejsca we Wrocławiu. Jeśli ktoś ma takie informacje to poproszę. Chce pomóc jego rodzinie ale sama mieszkam za daleko i nie orientuje sie w terenie.

Gość mesafe
podnosze

Gość mesafe
dziękuje!

Ponoć w Dobroszycach k/Oleśnicy jest ośrodek,ale nie wiem jakie osoby są tam przyjmowane. powodzenia i szczerze współczuję

Gość titinka skąd jesteś

Gość mesafe
Dziękuję za wszystkie informacje, zbieram je i wspólnie z mamą coś znajdziemy - mam nadzieje. To jej wujek- ojciec chrzestny i czuje sie za niego odpowiedzialna, szczególnie,że nie ma on swoich dzieci. Oprócz Wrocławia to nie znam żadnych miejscowości w okolicy gdzie takie miejsca mogą być także dziękuje za podpowiedzi. Sprawdzę je gdzies w sieci.

Gość paczis
Dom opieki społecznej w OŁAWIE

Witam. Wiem, że w Trzebnicy jest taki ośrodek i jest tam dobra opieka. Prowadzą siostry, naprawdę chodzą koło starszych osób jak należy. To trochę daleko od Oleśnicy, ale warto chyba szukać takiego gdzie jest opieka jak należy. Ten ośrodek jest koło Kościoła na \"głównej\" drodze jak jedzie się na Wrocław. Tylko miejsce mieć muszą..

znalazłam adres i telefon - ZOL Trzebnica, ul. Ks. Bochenka 30, tel. 0-71 387-06-85