Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niedziela21

Dlugiieeee krwawienie....//

Polecane posty

Gość Niedziela21

Hej, biore od 9 dni swoje pierwsze opakowanie microgynon 21, pierwsza tabletke wziela w peirwszy dzien okresu, jest juz 9 dzien a okres jak był tak jest i nie widac konca;(:((( martwie sie i boje co jest grane, moze ktoras z was miala taki sam problem?? prosze pomozcie!!!! boje sie!!!!

spokojnie- przy pierwszym opakowaniu tak jest. plamienia mogą byc cały pierwszy miesiac, musisz czekać. gdy ja wziełam pierwszą tabletke to okres trwał u mnie hm... ok 23 dni. to straszne, ale trzeba przetrzymać pierwszy miesiąc.

Gość Niedziela21
dzieki :))) troche mnei pocieszyłas, ale przeraza mnie perspektywa jesli to bedzie trwalo tak dlugo jak u Ciebie, pzodrawiam

Gość Niedziela21
a wlasnie konsultowalas to moze z ginekologiem???

Gość Niedziela21
a wlasnie konsultowalas to moze z ginekologiem???

moj był wtedy na urlopie, pani gin ktora była w zastępstwie zmienila mi piguły, ale gdy wrócił ginek powiedział ze niepotrzebnie bo przeszłoby przy drugim opakowaniu. nie martw sie, najpierw trzeba pocierpieć, ale potem bezpieczny seks bez stresów + wygoda. warto.

Gość Niedziela21
spoko bo jakby nie patrzec boje sie, neiche kolejnych pigulek czy cos takiego;/ ilez mozna;/ poza tym hormonalnych niechce brac czy cos;/, ale troche spokojniejsza jestem dzieki tobie:)

Gość Niedziela21
nie no biore ale neichce kolejnych dodatkowych, mam andzieje ze te co sa to pomaga i juz:)