Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala lat 19

gondolka zamist lozeczka-mozliwe?

Polecane posty

Gość mala lat 19

moze dziecko spac na poczatku w gondolce? przez pierwsze 2 miesiace czy musi byc lozeczko?

Zalezy gdzie ta gondolka bedzie stala i jak duza dzidzia bedzie. Nie masz lozeczka dla maluszka???

Gość Milena1978
mysle ze moze, coreczka mojej szwgierki przez pierwsze 2 miesiace spala w wiklinowym koszu (takim specjalnym dla dzieci). Niunia byla wczesniakiem i nie zdazyli przygotowac pokoju i pokupowac wszystkich rzeczy.

Gość mala lat 19
chce kupic ale planuje przeprowadzke i chcialam kupic pozniej.A Moglo by spac w gondolce chodzi mi glownie o noc bo w dzien by spalo w lozku

Gość mala lat 19
up

Gość synek
a moze lepiej z wami w łozku przez ten czas?

Gość inke21
a dlaczego teraz nie mozesz kupic tego lozeczka? bedzie stalo w starym mieszkaniu, a jak sie przeprowadzisz to lozeczko zabierzesz ze soba!

Gość a dlaczego koniecznie
musi spać w łóżeczku? Oczywiście, że może spać w wózeczku. Jeśli po kilku nocach stwierdzisz, że to nie to, to zawsze możesz kupić łóżeczko, jeszcze przed przeprowadzką.

Gość ola79797
troche nie rozumiem, tak trzeba je kupic, wiec co za roznia czy najpierw bedzie stalo w starym mieszkaniu czy odrazu w nowym

Gość *koralik*
Ja uwazam ze moze. Sa juz nawet w sprzedazy wozki, ktore w komplecie maja specjalna podstawke do gondoli wlasnie po to by sluzyla jako pierwsze lozeczko.

Gość ojejkujej
Moze mieszka w wynajmowanym pokoju albo akademiku albo ma tak ciasne mieskzanie ze poprostu łozeczko sie nie zmiesci... Wy jak zwykle przyczepiacie sie do tego co was własciwie nie powinno obchodzic! Dziewczyna pytała czy male dziecko moze spac w gondoli? Oczywiscie ze moze! Gondole sa zazwyczaj duze wiec takiemu maluszkowi bedzie wygodnie! Jesli to nie jest gondola zdejmowana musisz to zabezpieczyc tak zeby czasem nie wypadl z wózeczka. Pozdrawiam

Gość mala lat 19
kurcze nie wiedzialam ze taka mala dzidzia moze wypasc dzieki ze mi powiedzialas.Ja myslalm ze takie male raczej nie sa ruchliwe:)

Gość powiem tak
mam taka sama sytuacje, przeprowadzka za jakis miesiac dwa a mieszkamy u rodzicow w pokoju pelno mebli pudelek ( w jednym mieszkaniu dwie rodziny my i rodzice) takze nie ma miejsca na lozeczko ktore planujemy kupic, dzidzia ma juz 7 tygodni do tej pory spala na lozku obok naszego lozka, jednak stal sie na tyle ruchliwy ze chyba zacznie spac wlasnie w gondoli bo tam bezpieczniej niz na lozku, z gondoli nie wypadnie bo niby jak! a z lozka moze sie przekrecic i spasc, pozdrawiam

Gość gondolka
Noworodek czuje sie znacznie bezpieczniej w malym koszu wiklinowym lub wlasnie w gondoli.Spi spokojniej gdyz przypomina mu to lono matki.Widzialam u nas w sklepach/mieszkam w Danii/nawet specjane gabkowe "wypelniacze"do lozeczek.Wklada sie je po bokach,tak aby zminimalizowac malenstwu przstrzen.