Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfgdg

Marze by polozyc sie na lozku z solarium.. mmmm ale nie moge !!!

Polecane posty

Gość gfgdg

Tak za tym tesknie... ale moja walka z przebarwieniami mi nie pozwoli:( Wyglądam jak trup.. do tego moje since pod oczami :( A na policzku mam przebarwienia po trądziku i nie moge !!! 😭

Gość znam ten ból...
tyle, ze ja raczej nie korzystałam z solarium, ale na pewno na opalonej skórze przebarwienia sę mniej widoczne, a na mojej każdą plamkę widac...ale wiadomo, leki:(

Gość ale masz marzenia
:O

Gość ale jesteście biedne naprawdę
współczuje wam:o🖐️

Gość znam ten ból...
kto by się przejmował sinymi i czerwonymi plamami na twarzy, wy pewnie nie... ale jestem płytka....

Gość ale masz marzenia
akurat ja sie mocno przejmuje sinymi i czerwonymi plamami na twarzy, bo samam z nimi walcze tez sie opalac nie moge i nie rozumiem jak pojscie na solarium moze byc najwekszym marzeniem czlowieka :O a skorze na pewno wyjdzie na dobre taka abstynencja jesli przeszkadza wam bladosc, sprobujcie pic codziennie sok swiezy z marchwii, mozna tez lekko wcierac go w skore,a el uwaga bo moga byc plamy

Gość gfgdg
łatwo wam sie piszę.. ale ja naprawdę "choro" wyglądam.Moja biała skóra wraz z plamami i innymi niespodziankami nie wygląda ciekawie.. do tego sińce pod oczami.. ludzie czasem sie pytają czy mnie nikt nie pobił. Marchew odpada -próbowałam.

Gość katrin.....
hmm ja tez troszke za tym tesknie..fajnie jest sie tak polozyc i zrelaksowac...tez z natury raczej jestem bladzioszkiem..ale zaatakowal mnie troszke tradzik i mialam antybiotyk wlasnie skonczylam dwu miesieczne lecznie..teraz tez mam troche przebarwien..i stosuje krem effaclar k ktory mikrozluszcza...ciekawa czy cos pomoze na tez czerwone blizenki..ja mam najwiecej na brodzie i czole..A co Ty stosujesz na te blizny i jak wiele ich masz? I czy przynosi efekty? pozdrawiam goraco!!!:)

Gość gfgdg
próbowałam efekt - zacieki ,plami ..nie umie tego nakładać !! Do tego po osoatnim razie wysyp

Gość lvkdflkg
ale masz problem ja nie chodza wcale do solarium i nie robie z tego tragedi!!!! nastepny kurczak sie odezwal hehe to tego madry buhabuha