Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przenoszę

POMOCY moje dziecko przyniosło wszyyyyy!!!!!!

Polecane posty

POMOCY moje dziecko przyniosło wszyyyyy!!!!!! [08.01] 18:42 madzia76 Hejka! Jestem w rozpaczy.Moja córka już drugi raz w tym roku szkolnym przyniosła do domu wszy (wiecie takie małe zwierzątka!!)Szlag mnie trafia bo dopiero co półtora miesiąca temu była panika w domu bo oczywiście nikt nie wiedział jak się z tym uporać.Cała \"dezynfekcja\" w domu a głowy myte co tydzień jakimiś śmierdzącymi specyfikami.Kurde co robić byłam u szkolnej higienistki ale obiecała sprawdzić głowy i na ty, koniec.Może do Dyrekcji się zgłosić?POMOCY!!!!!!!!!!! [08.01] 19:03 rysia krysia koniecznie trzeba zrobic szum w szkole corki aby dyrekcja na zebraniu z rodzicami poprosila by dzieci zostaly przez rodzicow sprawdzane i odrobaczyli dzieci w wlasnym zakresie osobiscie polecam ci szampon przeciwwszawiczny sora forte myjesz dziecia wlosy zostawiasz piane na kilka minut tak jak jest na ulotce napisane i po kilku dniach czynnosc sie powtarza ale koniecznie musisz zrobic raban w dyrekcji bo inaczej to zdazenie bedzie sie powtarzac co nie jest przyjemna sprawa [08.01] 19:06 samotnosc w sieci Niestety takie przypadki się zdażają w naszych szkołach.Koniecznie trzeba zgłosić i jeśli higienistka nie zareagowała zgłoś wychowawcy. Njalepszy jest stary specyfik szamopn pipi.Kup kika saszetek najlepiej.Do tego bardzo gęsty grzebień i wyczesz porządnie wszystkie gnidy.Powodzenia ze wszystkich rzeczy wiecznych miłośc trwa najkrócej.... [08.01] 20:50 ja znam lepszy sposób Z wszami najprościej uporać się ścinając włosy na króciutko. Niestety w przypadku dziewczynki raczej odpada.

Gość na wszy sa srodki w aptece
i nie widze problemu