Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olenkaa21

powiedzial ze chce ze mną mieszkac ale teraz to niewykonalne..

Polecane posty

Gość olenkaa21

moj facet mowi, ze owszem kiedys chce ze mna mieszkac, slub itp,ale to wszystko jest w przyszlosci albo niedalekiej przyszlosci.na slubie mi nie zalezy, ale chcialabym z nim mieszkac.mamy po 21 lat, ja mam stypedium, on pracuje troche zarabia, mysle ze rodzice ciut by nam pomogli, np dawali ze 200 zl chciaz na utrzymanie.ale on nie bo to nie wykonalne.stypendium mam 600 zl, a moge tez zaczac pracowac, bo na studiach mam malo zajec, on tez by mogl, kasy by starczylo spoko, znam ludzi , ktorzy za tyle ile bysmy mieli 3 dzieci jeszcze utrzymuja..amoze on po prostu nie chce ciagle ze mna byc?ehh

a skoro zalezy ci na tym zeby z z nim zamieszkac to dlaczego nie zalezy ci na slubie??? wogole ci nie zalezy czy tylko teraz??

Gość olenkaa21
w oglole to cche kiedys slub, chodzi mi ze nie musi(a nawet chyba bym nie chciala) byc teraz.teraz bym chciala z nim zamieszkac tak na 2-4 lata, potem slub.

moze sie obawia czy sobie poradzicie... to nie takie proste zyc na wlasna reke... z tego co pisalas to mieszkasz z rodzicami... wiec przezyjesz szok jak sie wyprowadzisz.. nie odradzam ci ale cos o tym wiem tez myslalam ze przeciez pracuje i wogole wszystko ukladalo sie w calosc... no i byl szok..:)

Gość olenkaa21
mieszkam z rodzicami,ale nie moge juz wytrzymac w domu, wiec i tak sie wyprowadze niedlugo, z nim czy bez niego

Gość a wiesz ile kosztuje wynajem
mieszkania? ile kosztuje przede wsyztskim zycie? prawdopodobnie twój facet to wie i nie chce wisieć na rodzicach finansowo. a opórcz czynszu, opłat i jedzenia czasem człowiek ma ochotę gdzieś też wyjść, kupić książkę.......... jak juz się wyprowadzać to tak, zeby móc się samemu utrzymać, a nie doić rodziców.