Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jajajaaaaa

SIEDZE I PLACZE MÓJ ZWIĄZEK SIE ROZPADA

Polecane posty

Gość jajajaaaaa

Gość kocham informatyka
tak to faktycznie siedzenie i plakanie jest w tej chwili najbardziej konstruktywnym dzialaniem jakie nalezy podjac.. gratuluje :o

Gość jajajaaaaa
bylam z facetem okolo 7 lat :( teraz juz nie chce myslec o niczym ani i zadnym innym bo juz zwatpilma w milosc :( mysllalam ze zawsze bedzie tak super i cudnie jak na poczatku a teraz widze ze to wszystko juzn ie ma sensu.. zbyt wiele razy mnie krzywdzil i zbyt wiele razy zaskakiwal romantyzmem .. cholera juz nie wiem jak poradze sobie bez niego??:(nie wiem co mam zrobic >>:(niech mi ktos poradzi..:(

Gość jajajaaaaa
z jedne jstrony jest cudowny a z drugiej okropny z jednej strony kocha mnie i to bardzo a z drugiej potrafil nawet z nożem stac nade mnai straszyc z emnie zabije i siebie ,rzucac mną i sciskać ..wyzywac od wariatek..:(

Gość jajajaaaaa
czy wybaczylybyscie facetowi to ze kiedys rzucil sie z nozem na was ,ze ponizal ??

Gość kocham informatyka
nie, nie wybaczylabym i uwazam ze powinnas zakonczyc ten zwiazek a nie siedziec i plakac.

Gość CIEKAJ OD NIEGO

Gość kocham informatyka
powinnas zostawic to za soba i zajac sie swoja przyszloscia mowienie, ze bez niego sobie nie poradzisz jest bez sensu- z nim tez sobie nie radzisz. jakos nie wygladasz na szczesliwa i zadowolona?

Gość kakakakaAAA
moj tez jest z jednej strony cudowny a z drugiej okropny i w zasadzie nei wiem co zrobic teraz ma okres ze jest cudowny akurat

Gość pomyśl
o swojej przyszłości z takim facetem.........

Gość Aminka
dziewczyno uciekaj!!!! nozem do swojej dziewczyny!!! to jakis niebezpieczny czlowiek!!miala bym go gdzies!!