Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość estta

pomożcie szukam dj,zespol na 4.08.2007 na wesele dajcie linki

Polecane posty

Gość asiuleczka
a skad jestes??

Gość annia0000
Jeśli jeszcze szukasz zepołu na wesle to wyślij informację na podany e-mail lub zadzwoń tel 606450920 odpowiem w szczegółach o zespole pozdrawiam ania

Gość Joaśka z Warszawy
Znam świetny zespół z Warszawy - Szafa Grająca. Grali na moim weselu 28.10.2006 r. Spisali się na medal, polecam ich z czystym sumieniem. szafa_grajaca@op.pl Pozdr@wiam :)

Gość 325aska
DJ PABLO - jest świetny tel.602401778

Gość Martaa29
Na naszym weseleu gral Pan Mariusz . Profesjonalista w pelnym znaczeniu tego słowa w tym dj radiowy . Poprowdzil cale przyjecie wysmienicie i moge polecic go z cala odpowiedzialnoascia. Super muzyka ,same hity starsze i nowsze - wszystko to co powienno byc było. Spotkal sie z nami ,wytlumaczyl , podpowiedzial co po czym i dlazczego , ustosunkowal sie tazke do naszych sugestii i wszystko wypadlo wysmienicie. generalni miło , konkretnie , sympatycznie. jako ze wiem jak trudno jest zdobyc kogos dobrego na tak wazne przyjecie to podaje numer 0697 02 18 77. wszystkim milej zabawy. Nie znajdziesz lepszego !!!!! , republika.pl/djwesele

Gość DJ ARASS
DJ na każdego rodzaju imprezy. Wesela (zabawy, konkursy), sylwestry, dancing, dyskoteki itp. Posiadam bardzo szeroki zakres gatunków muzycznych od: Lat 60` (Rock & Roll, Twist), poprzez Taneczne hity i przeboje lat 70`/80` (Dance i Włoskie przeboje: Modern Talking, Savage, Drupi itp.), Lata 90` (Dance: Los Del Rio, Dr. Alban, Mr. President itp.), Śląskie Szlagiery, typowe dla Śląskich wesel (według życzenia możliwość operowania gwarą śląską) po wszpółczesną muzykę klubową: R&B, Dance, House itp. Na zabawie weselnej organizuję: konkursy i zabawy dla gości i młodej pary. Posiadam Profesjonalny sprzęt dyskotekowy + nagłośnienie i oświetlenie. Jestem z Rudy Śląskiej więc nie ma problemu z dojazdem, spotkaniem itp. gram nie tylko na Śląsku, ale i po całej Polsce w klubach małych, dużych, imprezach okolicznościowych itp. jako DJ i wodzirej. Z mojej strony mogę zagwarantować profesjonalną oprawę muzyczną przyjęcia weselnego. tel. 696353033

Gość DJ ARASS
DJ na każdego rodzaju imprezy. Wesela (zabawy, konkursy), sylwestry, dancing, dyskoteki itp. Posiadam bardzo szeroki zakres gatunków muzycznych od: Lat 60` (Rock & Roll, Twist), poprzez Taneczne hity i przeboje lat 70`/80` (Dance i Włoskie przeboje: Modern Talking, Savage, Drupi itp.), Lata 90` (Dance: Los Del Rio, Dr. Alban, Mr. President itp.), Śląskie Szlagiery, typowe dla Śląskich wesel (według życzenia możliwość operowania gwarą śląską) po wszpółczesną muzykę klubową: R&B, Dance, House itp. Na zabawie weselnej organizuję: konkursy i zabawy dla gości i młodej pary. Posiadam Profesjonalny sprzęt dyskotekowy + nagłośnienie i oświetlenie. Gram nie tylko na Śląsku, ale i po całej Polsce w klubach małych, dużych, imprezach okolicznościowych itp. jako DJ i wodzirej. Co do ceny zawsze można się dogadać. Istnieje możliwość posłuchania na żywo u mnie w domu (między innymi próba głosu). Z mojej strony mogę zagwarantować profesjonalną oprawę muzyczną przyjęcia weselnego. Pozdrawiam i czekam na odpowiedź z pani strony. Ruda Śląska woj. Śląskie Tel. 696353033

Gość magdik
www.mixduet.witryna.info

Gość Asia 227
Hej! Ja osobiscie moge polecić zespół TROYA z Wrocławia. Grali u mnie na weselu- było naprawde dobrze! Oprócz muzyki mają świetnego wodzireja - wszyscy byli na parkiecie. Co jeszcze ważne - wzieli od nas nieduze pieniadze . stronka www: www.zespoltroya.wroclaw.pl

Gość Matis
Witam bardzo serdecznie, jeśli nadal szukają Państwo zespołu na wesele proszę zobaczyć naszą stronę internetową www.matisband.republika.pl można tam dowiedzieć się więcej o naszym zespole. Tel: 505788507 Pozdrawiam Czesław Bienias zespół muzyczny MATIS z Rudnika nad Sanem - Podkarpackie.

Martaa29 Na naszym weseleu gral Pan Mariusz . Profesjonalista w pelnym znaczeniu tego słowa w tym dj radiowy . Poprowdzil cale przyjecie wysmienicie i moge polecic go z cala odpowiedzialnoascia. Super muzyka ,same hity starsze i nowsze - wszystko to co powienno byc było. Spotkal sie z nami ,wytlumaczyl , podpowiedzial co po czym i dlazczego , ustosunkowal sie tazke do naszych sugestii i wszystko wypadlo wysmienicie. generalni miło , konkretnie , sympatycznie. jako ze wiem jak trudno jest zdobyc kogos dobrego na tak wazne przyjecie to podaje numer 0697 02 18 77. wszystkim milej zabawy. Nie znajdziesz lepszego !!!!! , republika.pl/djwesele a mail jakiś ma albo stronke o sobie ?? p.s skąd jest ??

Gość zoroo2
Zapraszam na naszą stronę www.remiksband.waw.pl . Warszawa i okolice.

Gość DJ HEEL
Jedyna dobra opcja dla Ciebie - to moje uslugi. DJ HEEL/wokalista Zaprasza na www.proarte.com.pl. Pozdrawiam tel. 0502-173-133

Gość Poznań
a możecie kogoś polecić z poznaniu lub okolic?

Gość DJ HEEL aka Kuba Celmer
Jeszcze raz Dj HEEL - jestem z Poznania, moja strona www.proarte.com.pl, tel. 0502-173-133 - zapraszam.

Gość jeeezzuuu
Ludzie !!!! DJ nie gra n i e g r a NIE GRA N I E G R A !!! Odrozniajcie te słowa.Dj ODTWARZA nagrania .Powtarzam O D T W A R Z A !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wqrwia mnie jak slyszę :"gra Dj". Gra muzyk.Lepszy czy gorszy. Acha.Jeszcze jedno.Wiekszość dj -ów to tak naprawde ludzie spoza branzy muzycznej,najczęsciej bez jakiegokolwiek przygotowania muzycznego. Wybierajcie zespoły!!!

Gość weselniczka
no własnie jeezzuu - masz racje ja zawiodłam sie na dj :o

Gość Tarnowianin
Ty.ty...nie obrażaj wszystkich wkoło....d-ej ODTWARZA czyjąś mniej lub bardziej udanie wykonaną robotę,a to co dodaje od siebie,to inna sprawa,czasem lepsza,czsem wątpliwa.Moim zdaniem miejsce dla d-ja to dyskoteka.Zawsze poraża mnie sztuczność...te perfekcyjne wykonania,brzmienie,to tak jak z genetycznie modyfikowaną odmianą jabłka....piękne,duże o smaku,raczej bez smaku,ale o tym wiemy po skonsumowaniu.Kapela grająca na żywo?..tak,tak,cztery,pięć osób,każdy musi coś umieć,aby całość sensownie brzmiała,kto nie ma do tego daru,ucieka w nowinki techniczne,pomniejszanie składu osobowego...tam się da oszukać nie mając umiejętności i to jest smutna prawda.Smieszą mnie reklamy ...gramy na żywo....kapel,mających instrumenty,klawisze/czytaj kombajn/.gitara /czytaj solowa,akustyczna/,sax....i tym podobne kombinacje.W takim układzie można i należy śpiewać na żywo i trochę grać na żywo.....potrzeba jeszcze takiego cynizmu...d-j,muzyka 100% na żywo....Każdy ma prawo do kochania tego co lubi,lub z czego chce korzystać......ale wszystko ma być jasne,przejrzyste dla klientów

Gość DeeJay
radosnie postukuje zrogowaciałymi kopytkami w chlewiku naszego wójta,gdzie czasami przygrywam jego tucznikom z mojego super sprzetu didźejskiego Bambino,chrzakajć przy tym wesoło:classic_cool:

Gość jeeeezzuuu
DeeJay - uderz w stół - nozyce sie odezwą.Zabolalo co ? :-p

Gość gregor 13
jeżeli jeszcze szukasz zespołu to zajrzyj tu www.akwen3.republika.pl

Gość Poznanianka :)
Natomiast ja polecam http://tenwielkidzien.pl/zespoly_weselne_poznan Jak ktoś szuka zespołu muzycznego w Poznaniu, to na pewno coś dla siebie tam znajdzie. Największy katalog zespołów muzycznych i DJ-ów z Poznania i okolic jaki widziałam.

Polecam DJ masti gral u mnie i bylo swietnie. Jego stronka: www.masti.beepworld.pl