Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam bo sama juz nie wiem

Poradzcie cos..

Polecane posty

Wiem ze moze Wam sie to wyda blaha sprawa ale mam taki mini problem mianowicie jestem z facetem od 4 lat i planujemy slub (ale tylko cywilny) bo on jest ateista a ja tez zbytnio pobozna nie jestem. Slub koscielny odpada wiec typowe weselisko tez.. zastanawialismy sie nad jakims romantycznym wypadem za granice tylko ze swiadkami i tam wziasc slub i mam takie zapytanie jak potem powiedziec to rodzinie??babciom wujkom ciotkom wiem ze w sumie niech sie wala ale to jednak moja rodzina a oni bardzo katoliccy i nie wyobrazaja sobie slubu bez koscielnego i bez weseliska:/ moze tez jakas impreze zrpobic zeby sie wkrecil moj przyszly maz do mojej rodziny i nawzajem??czy nie wypada robic imprezki jak sie nie robi koscielnbego??nie znam sie na tym wogole..prosze o wszelkie sugestie:)

Gość salamandra25
Wezcie slub a po powrocie zrobcie imprezke dla rodzinki:)

Gość he he
Co do ślubu to zgadzam się a przedmówczynią a co do przyjęcia to mozecie zorganizowac jakąś imprezkę w domu czy lokalu wam napewno nie ubędzie a rodzince będzie miło. Albo urządźcie jakiś obiadek w domu. Ja bym tak robiła Sama biorę tylko cywilny ale będzie tylko obiad i to tylko dla naszych rodziców i rodzeństwa, starszych. Pozdrawiam

a powiedz mi jak przedstawisz swojego meza dalszej rodzinie??babci dziadkom wujkom? skoro przyjecie tylko dla najblizszych

Gość he he
U mnie nie ma tego problemu, ponieważ jesteśmy ze soba już 7 lat a mój narzeczony od jakichś 5 jeździ razem ze mną" po rodzince".