Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jkjihji

Czytaliście artykuł w nowej Claudii, o aseksualistach?

Polecane posty

Gość jonasx
ta laska coniby jest aseksualna nie jest wcale aseksualna tylko ma anoreksje, co widac na zdjeciu, a anorektyczki nie majja ochoty ma seks, sa zbyt słabee

Gość jonasx
jest określeniem lub samookreśleniem osób nie odczuwających pożądania seksualnego. Seksuologia zalicza aseksualność do niesprawności seksualnych, jest to zatem, z punktu widzenia tej dziedziny, dysfunkcją seksualną. Osoby aseksualne, tworząc od niedawna społeczność chcą, by aseksualność została uznana za czwartą orientację seksualną.

Gość chyba troche aseksualny..
no nie wiem bo np mnie juz sie seks kompletnie przejadł i czasem wole sobie tylko porozmawiac z dziewczyna niż iśc z nia do ł€zka - nawet jak widze że ona ma na to ochote :o tak sobie mysle żeby dla zabawy np postanowic najblizesz pol roku zero seksu - wytrzymal bym bez problemu ,seks jest gowno warty i w duzej mierze wylansowany przez media i kino 😴

Gość hm kiedys
bylam zwariowana na punkcie seksu, a teraz juz chyba od pol roku pelna abstynencja i wcale nie tesknie za seksem, wlasnie tez mam takie odczucie, jakby seks po prostu mi sie przejadl:) a myslalam kiedys ze to niemozliwe, hehe.