Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna z kolczykiemmm

do wszystkich, ktore biora tabletki!?

Polecane posty

czy pozwalacie,aby facet konczyl w was w srodku? aby mnial wytrysk? nie boicie sie mimo brania tabletek? bo ja jestem poczatkujaca i troche sie tego obawiam, mimo ze lekarz mowil,ze nie ma powodow! jak jest u Was??

na samym początku się bałam. teraz nie

Gość bardzo mala mi.
ja sie boje.. ale mam tabsy pol roku dopiero

pol roku i piszesz dopiero?? hmmm ja mam 1szy miesiac i zastanawiam sie czy jest ryzyko czy nie?! wiec przed wytryskiem kazesz mu wyjsc z Ciebie??

kro->? a ten poczatek dlugo trwal?? co wreszcie sprawilo,ze przekonalas sie??

Gość bardzo mala mi.
sam wychodzi:P dopoki nie zaczne sie czuc pewnie nie ma konczenia we mnie ale sie przekonuje i juz niedlugo (po @ ) bedzie normalnie.

Gość bardzo mala mi.
a wczesniej sie kochalas z innym zabezpieczeniem? dla mnie tabsy to pierwsze w zyciu zabezpieczenie, stad ta panika moze (wiem ze zbedna ale jest)

ale to i tak podziwiam Cie,ze pol roku tak zwlekalas:) ja chcialabym szybciej zaczac,w sumie tez sie boje,no ale przeciez gwarancja jest to na co czekac?:)

wczesniej sie kochalam raz z prezerwatywa:) to byl pierwszy raz i teraz tabletki:) od miesiaca... :)ale jak byla prezerwatywa to i tak nie konczyl we mnie-nie chcialam bo balam sie jak na 1szy raz:)

Gość bardzo mala mi.
wiesz.. zawsze jest jakas szansa.. wiem ze niby sie nie ma czego bac ale ja jestem panikara i bede schiziwac strasznie bo sie znam. a On naraze nie nazeka, to nasze poczatki (tzn. moje:P )

Gość bardzo mala mi.
ja od samego poczatku bylam zabezpeczona tabsami i na pocz gumka.. dobrze ze pierwszy raz nie byl tylko z gumka bo pech chial ze pozniej jej uzylismy i jej sie peklo:)

kurcze.... ale im dluzej zwlekasz tym potem gorzej jest:) a jak juz raz sie przekonasz,ze nie jest groznie to juz bedzie tak do konca-tak mi sie wydaje,ale kurcze madra teraz jestem,ale jak przyjdzie co do czego to pewnie tez bede schizowala:D bo tez panikuje:)

Gość bardzo mala mi.
heh. przekonalam sie ze nic z tego nie bylo ale pierwszego razu za dobrze nie wspominam:) peknieta gumka, antybityki (zmniejszone dzialanie tabsow-podobno- choc moja gin twierdzi ze nie) ale tak czy siak ogolnie uwaza sie ze antybiotyki zmienjszaja dzialanie tabsow.. ale mielismy stresa!! ile masz lat?

lat mam 21 :)a TY?? a jaki tabletek uzywasz?? jak sie po nich czulas, czujesz?? przytylas?? bo mi YASMIN moj gin przepisal... jak narazie jest oki,ale czasmai hglowa pobolewa i plamienie, no ale 1szy miesiac przewaznie taki jest :)

Gość bardzo mala mi.
ja mam cilest a lat 23:) nie mialam plamien na poczatku wogole- jak przesuwalam okres to wtsdy ale tak normalnie to nie mam...na pocz. bylo mi tak dziwnie w mniej wiecej godzine po polknieciu tabletki.. ale przeszlo mi teraz. czuje sie ok. a! i na pocz. utylam 3kg i za chiny nie moglam zrzucic ale mi sie udalo i trzymam wage:) PS gdzie ten kolczyk:P

;) ten kolczyk to taki" chłyt martekingowy" :P:P ja mam nadzieje,ze nie utyje, bo zalamalabym sie :) narazie jest oki:) chcialabym tez juz wspolzyc do konca..bez strachu,ale kurcze.... ciezko moze byc :):) a wierzysz tak na 100% tabletkom?? wogole mozna im wierzyc na 100%?? :)

Gość bardzo mala mi.
jakbym wierzyla w 100%to bym sie nie zastanawiala co nie??:P

echh no wiem wiem, mi wpradzie lekarz mowil,ze mam 100% bezpieczenstwa..ale mimo to sie obawiam....

Gość bardzo mala mi.
mi tez moja tak mowila.. ale wiesz.... jednak ponoc sie zdarza wpadka..ja biore reg. dzwoni budzik raz/24h o 18 i biore :) max poslizg casowy to 3h ale zywcem nie moglam

a nie wolalas brac rano?? bo mi moj przepisal na rano... czy wtedy gorzej dzialaja?? wiesz jak to jest?? :)

Gość krakuska malgosia
bez obaw! ja biore Cilest od prawie 4 lat bez zadnych przerw, kochamy sie bez gumki i do konca:-) staram sie brac pigulki o stalej porze ale ze 4 razy zdazyl mi sie kilkunastogodzinny poslizg i tez nic sie nie stalo- pigulki to najpewniejsza metoda! pozdrawiam!

krakuska... a jak sie kocham z facetem wieczorem, a tabletki biore rano, to czy wieczorem rownie silnie dzialaja one jak zaraz po lyknieciu ich?? :)

Gość bardzo mala mi.
pewnie ze tak! to wiem choc sie boje samych tabletek. PS kazdy sie kocha wieczorem:P

Gość bardzo mala mi.
krakuska! ja tez z Krakowa:P

Gość krakuska malgosia
oczywiscie to bez znaczenia kiedy sie kochacie- rano, wieczorem, w dni plodne, nieplodne- tabletki to poprostu czysta przyjemnosc z sexu i brak stresu:-) wiekszosc bierze tabletki wieczorem bo ma mdlosci po pigulkach ale to naprawde nieistotne

Gość krakuska malgosia
bardzo mala mi - milo mi!:-)

Gość bardzo mala mi.
yyyyyyyy przy tabletkach droga krakusko NIE MA DNI PLODNYCH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Biorę tabletki od roku i kocham się z moim mężczyzną nawet dwa razy dziennie i nic się nie przytrafiło. Jestem bardzo spokojna. :)

Gość krakuska malgosia
wiem kochana ze nie ma dni plodnych- chodzilo mi bardziej o to ze mozna naokraglo nawet jak masz okres itd

Gość bardzo mala mi.
aaa.. to sorry:) myslalam ze piszesz caly czas o tabletkach:) pozdrawiam i ide sie uczyc bo w czwartek seminarka