Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dupeczka-pupcia

dlaczego niektorzy faceci...

Polecane posty

Gość dupeczka-pupcia

w pozycji od tyłu klepia panie po pupie,czy takie klapsy podniecaja?panowie piszcie dlaczego tak jest

mnie kilka kobiet mówiło ze to je podnieca.. bo mnie jako faceta to niespecjalnie jakoś...

Gość kochaniec
Dominacja nad samiczką :PP ja tak mysle ..

Gość Ntenczas Wolski
ja tam klepię partnerki po pupci z głodu. Tak, po prostu, kiedy czuję wzrastający apetyt wchodzę w damę od tyłu i klepię ją po pupie, że tak powiem ponaglająco, aby już kończyła, bo mi jeść już się chce. Czasem też klepię po tyłku w pozycji na jeźdźca, gdy partnerka zbyt mocno usiądzie mi na jajkach, ale to tylko z dwiema tak miałem...Dostały klapsy i po krzyku.

Gość dupeczka-pupcia
mnie tez to nie podnieca,to moj facet tak robi,dodatkowo wkłada palec w moja dupke,a potem zmienia dziurki,no i klaps

Gość poważniejszaaaaaaaaaaaa
ej sorry ty wyżej a wiesz że zmieniać dziurek nie można :O??? tzn można waviga i odbyt i dalej tam z odbyty do vaginy nieźle ci może nabroić :O przecież tam są bakterie gnijne :O, i ci się szybko w cipce może coś wdać :O SZOKE !!!! seks jest dla dorosłych :O !!!

Gość dupeczka-pupcia
najpierw zalicza pochwe,potem odbyt,anie na odwrót,a świadomosc bakterii mam dziewczynko z 6b

Gość dupeczka-pupcia
ide spac ciemna maso