malarz 0 Napisano Styczeń 9, 2007 witajcie! mam pytanie skierowane do kobiet, mianowicie chodzi mi o okres. czy tez tak macie jak moja ukochana ze w pierwszy dzien okresu krwawienie jest bardzo znikome? a najbardziej obfite krwawienie występuje w nocy? podczas snu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ihpoihi Napisano Styczeń 9, 2007 oj, są różne - powiedziałabym - "typy" nasilenia krwawienia a nawet rodzajów tej krwi (co do odcienia i gęstości, skoro już chcesz wiedzieć) czasem krwawienie jest bardzo silne na początku, przy tym nocami najsłabsze, czasem właśnie takie że w pierwszy dzień krwawienie jest skąpe ale w nocy obfite u kobiet zmienia się to też na przestrzeni czasu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tableteczkaaaa Napisano Styczeń 9, 2007 dokładnie to jest bardzo różnie... ja osobiście własnie w nocy mam bardzo skąpe krwawienie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malarz 0 Napisano Styczeń 9, 2007 aha! dzieki za info! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mala83. Napisano Styczeń 9, 2007 hej malarz! kieds gadalismy:) bardzo roznie moze byc. zazwyczaj w nocy jest najmniej obfity, ale to nie jest regula. jak te sprawy Twpjej dziewczyny, o kore sie martwiles??pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach