Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co myslec

proszę pomóżcie

Polecane posty

Gość nie wiem co myslec

ok 2 tyg temu robilam badanie hormonów płciowych, wynik prolaktyny: ok 35 przy normie do 25. wykluczone zostały problemy z tarczycą. dodam,ze miesiac temu nie dostałam okresu:/ teraz czekam, i mam nadzieje,ze bedzie normalnie.. bolą mnie sutki:/ a nigdy wczesniej tak nie bolaly:/ ciaza moim zdaniem jest wykluczona... bardzo uuwazamy z moim chlopakiem podczas pettingu, a do stosunku jeszcze nie doszło. po odebraniu badan hormonalnych bylam u ginekologa, przepisalam mi bromocorn, chce tez zaczac brac tabletki anty-przepisala mi Yasmin. powiedziala,ze kiedy dostane okres mam zaczac brac Yasmin,a w nastepnym cyklu dolaczyc Bromocorn. Prosze powiedzcie mi, czy na pewno powinnam brac Yasmin, przy za wysokiej prolaktynie? niby stres moze byc przyczyna podwyzszonej PRL, ale... naprawde sie martwie.. i teraz to dopiero jestem zestresowana.. Bardzo prosze- napiszcie co to moze oznaczac, i co powinnam zrobic? skąd ból sutków?? (do tej pory przed okresem ew. bolaly mnie piersi , ale nie sutki..)

Nie wiem czy daje sie anty przy wysokiej PRL. Ja tez to mialam, dlatego nie moglam zajsc w ciaze, bo wysoka PRL blokuje owulacje,ma sie klopoty z okresem,etc. Ja bralam Bromergon i PRL slicznie spadla i sie unormowala. Co do bolesci sutkow----rowniez moze byc to przyczyna PRL, a nie masz wycieku z piersi? Pozdrawiam:)

nie powinnas brac tabletek anty mi gin nie chciala przepisac do poki prolaktyna nie byla w normie.