Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

.obozowa wredna krowa.

NIE WCHODZIĆ!

Polecane posty

krowka Ty chyba sama zakladasz te topicki o sobie:D:D:D

czas jest relatywnie wzgledny to co u ciebie jest 12 godsin u mnie oznacz 12 minut :P

while wiesz są tego plusy i minusy twój dwunastominutowy seks u nie trwa 12 godzin :D no ale jakby wziąć pod uwagę czekanie na autobus to przestaje mi się podobać :O🖐️ seba jeśli chodzi o ścisłość to jest jeden... a ja nie jestem sebaa :O

Puk, puk :D Mogę, nie przeszkadzam??? ;) Ja chciałam powiedzieć tylko Dobranoc :D Papa 🖐️

a wlasnie szukalem utwory bo nikt nie chce ze mna grac:O no ale jak masz to znowu pomarudze moze ktos zagra

Gość ja rowniez
no dawaj to zadanie:P:P:P bo jak ktos ze mna zagra to przepadne na pare minut:P

to musisz iść chyba na tego bilarda :P choc w sumie widzę że raczej nie będziesz miał kiedy :P musisz chyba założyć topik: \"fochy mojego komputera - jak go udobruchać\" i godziny przyjęć rozpisać :P

e sadze ze wiecej jest facetow na forum sadzac po tematach aktywnych:D:D:D: ten o dziewicach to z pewnosci samych facetow przyciaga:D:D

Gość ja rowniez
no nie wiadomo moze sie znaja tylko sa tak poochlonieci tym topickiem:D:D:D chociaz z drugiej strony oni lubia wszystko nieuzywane wiec pewnei jak sie zepsuje to kupuja nowy:D:DD:D::D: