Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrzosowy dzień

mam bolerko koronkowe i tez rękawiczki do kompletu

Polecane posty

Gość wrzosowy dzień

ale wydaje mi sie ze tego wszystkiego razem sie nie zakłada prawda? jak uwazacie? bolerko jest takie kuse ale ma długi rękawek, jest cienkie koronkowe. W takim razie poco mi rekawiczki dają? kiedy je ubrac i czy wogóle brac?

Gość power volume
zdjecie wklej mam malo bujna wyobraznie :)

Gość wrzosowy dzień
nie mam tego zdjęcia, ale załozyłam topik gdzie widac moja sukienkę. na to będzie załozone takie krótkie cienkie koronkowe bolerko i proste rękawki wąskie. bolerko nie ma kołnieżyka ani guzików , jest z perełek gdzieniegdzie nakropione. dlatego z tymi rekawiczkami tak się zastanawiam czy wogóle się zakłada. chyba tylko do krótkich bolerek tzn do krótkich rekawków.

nie zakładaj rekwiczek chyba ze jak zdejmiesz bolerko bo co za duzo to... sama wiesz chyba nie chcesz wygladac jak mumia ja mialam bolrekoi krotkie z krotkim rekawkiem i jak zalozylam rekwiczki to bylo to juz za duzo wiec je odpuscilam zmierz wszystko razem i zobaczysz ale moim zdaniem abolutnie nie!!!!!!!

Gość wrzosowy dzień
dzieki. Tez tak uwazam. Tylko ja ciagle mam jakies pytania a tu nikt nie jest w stanie mi pomóc. Zakładam topiki i zostaje z nimi sama.