Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyższa

on jest niższy ode mnie

Polecane posty

Gość wyższa

witam, mam dośc nietypowy problem. Mój chłopk jest ode mnie niższy. O całe 13 cm. Bardzo się kochamy, ale oboje obawiamy się jak będziemy radzili sobie z docinkami na ten temat. Co Wy o tym myślicie? Co myślicie sobie gdy widzicie taką parę? Czy może któś z Was jest w takim związku?

Nie jestem w takim związku. Wydaje mi się że jak ktos bedzie chciał \"dociąć\" to powód sie zawsze znajdzie.

U mnie taka sytuacja jest po prostu niemożliwa. Sama się uśmiecham widząc \"TO\" na ulicy

Gość 24
i w ten sposob myrevin chcial podkreslic ze wysoki jest

Gość Alexxxa
Ja też byłam z niższym facetem, choć różnica nie była tak duża. Dla mnie to wcale nie wygląda gorzej niż np. dziewczyna niższa o 30 cm, a takie cos wszyscy traktuja normalnie.

Gość seximel-ka
tak, ja jestem. ale nie ma miedzy nami roznicy 13 cm tylko 2-3 cm. na poczatku bardzo mi to przeszkadzalo.ale teraz jakos przywyklam i nie zwracam na to uwagi. ostatnio bylismy na balu sylwestrowym a tam zaskoczeni - bylo ok 300 osob z czego jakies 1/3 to pary z roznica wzrostu - dziewczyna wyzsza od faceta. w polsce jest taki stereotyp ze to facet musi byc wyzszy. a czytalam ze w naszych czasach populacja meska jest zdecydowanie nizsza niz 50 lat temu, natopiast kobiety podrosly o ok.15-20 cm przez te 50 lat. stad coraz czesciej pary z roznica wrostu. nie przejmuj sie tym. znam wile takich par.. pozdrawiam serdecznie i zycze szczescia

Gość wyższa
no ale co w tym takiego dziwnego? chyba tylko to, ze ludzie maja jakies stereotypy w głowach

Gość wyższa
no tak, dzięki :-) ponadto co prawda jest niski ale ma sporego peniska 🌻 (16 cm)

Gość wyższa
o tym penisie to nie ja napisalam!