Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Janoszka

jak pozbyc sie przesladowcy?

Polecane posty

Gość Janoszka

kochani zwraca sie do kazdego kto by mi mogl pomoc i dac dobra rade a moze powoli mi pomogl wyjsc z tarapatow. otorz od ponad roku poznalam osobiscie mojego wroga ktory mnie przesladuje i nie wiem co mam robic tzn. jak postepowac, jest mi bardzo zle i przykro ze wlasnie osoba ktorej najbardziej i skrycie ufalam okazala sie wrogiem i rzesladowania z jej strony nie maja konca jestem u kresu sil . pomozcie, zrozpaczona

Gość Sumaszetszyj
Masz dwie możliwości: albo wroga skutecznie zabić, albo modlić się za niego.

Gość say what
??????????

Gość erhth
wróg? prześladowca? za dużo filmów się naoglądałaś??

Gość Janoszka
i say, przed paroma laty poznalam wspaniala dziewczyne, od pierwszych dni rozumialysmy sie doskonale , zaprzyjaznilysmy sie i byla to przyjazn bezgraniczna wspolne smotki i przykrosci dzielilysmy razem najskrytsze sekrety byly dla nas nasza wspolna tajemnica, spedzony czas, wzajemna pomoc i lzy jesli ktoras z nas cierpiala, teraz jest moim wrogiem i mnie przesladuje nie ma spokojnego dnia, i niec mi sie juz uklada wpadlam w depresje powoli staje sie chora a przesladowanie z jej strony w roznych formach nie ma konca, a ja nie wiem jak sobie z tym poradzic, jak nadac temu konca? no wlasnie jak? pisze tu na forum bo tu tylko moge opowiedziec fragmenty tego jaka jest podla pozostajac anonimem kto wie moze ktos z was byl w podobnej sytuacji i moze mnie zrozumiec a nawet pomuc. nie potrafie tak sama pisac poprostu pytajcie o wszystko.

Gość nie mamy wyboru
dziewczyna straszy cie ujawnieniem tajemnicy ,tak ?

Gość Sumaszetszyj
Bo przyjaźń (miłość) to rodzone siostry nienawiści. Od jednej do drugiej bliżej, niż się nie jednemu wydaje.

Gość nie mamy wyboru
w jaki sposob cie przesladuje,czy cie straszy ?

Gość Janoszka
nie chodzi o ujawnienie tajemnicy, czlowieka nie mozna odrazu poznac, po czasie dowiadujemy sie z kim mamy do czynienia. bedac moja przyjaciolka , bylarowniez przyjacielem mojego meza , zdradzali mnie , dowiedzialam sie i zakonczylam zwiazek z moim mezem i zerwalam przyjazn wyprowadzilam sie do innego miasta aby zapomniec o wszystkim i zaczelam nowe zycie, wszystko od poczatku, po czasie maz odnalazl sie szczerze zdal rachunek sumienia a poniewaz jeszcze go kochalam podarowalam mu druga szanse . wszystko po czasie wrocilo do normy poza moja przyjaciolka ktora nie daje spokoju doprowadzila stopniowo do calkowitego rozpadu mojego malzenstwa, stracilam dzieki niej prace i przyjaciol po prostu nie daje mi spokoju.

Gość Janoszka
nie mam juz sily ciagle uciekac to i tak nie ma sesu moze komus sie wyda to banalne ale jakos wszedzie mnie odnajdzie , przeprowadzalam sie juz 3 razy tym razem nie bede musze cos z tym zrobic tylko co i jak? myslalam o milicji ale po rozmowach z policjantka doszlam do wniosku ze nie mam szans jesli chodzi o sad.

Gość nie mamy wyboru
przestan uciekac,postaw się,przypusc atak,zmien calkowicie taktyke,teraz Ty zatruj jej zycie,glowka do gory ,jestem z Toba

Gość nie mamy wyboru
daj jej popalic,zeby to ona zaczela uciekac,do dzieła,dasz rade

Gość Janoszka
myslalamo zemscie ale doszlam do wniosku ze zemsta prowadzi do zemsty po drugie to nie w moim stylu ale co robic jak sie od niej odczepic?

Gość Janoszka
do nie mamy wyboru ale jak ? jak zaczac i od czego? daj jakas rade tak np.

Gość mądrzy mówią...
jezeli nie mozesz pokonac wroga, musisz sie z nim ZAPRZYJAZNIC...:)

Gość Janoszka
przyjazn z kims ktory mnie oczernil, i nadal to robi ? przyjazn z osoba ktora popsula moje zycie ? to chyba zart ?

Gość znajdz jej slabe
punkty i w nie wal,nie odpuszczaj nawet na chwile,zrujnuj ją,az sama powie dosc

Gość Janoszka
nie chce przyjazni chce spokuj najlepiej o niej zapomniec i nie cierpiec nawet nie chce jej nienawidziec nich stanie sie obojetna jak kartka z kalendarza ale jak tu zapomniec skoro przesladuje i rani?

Gość znajdz jej slabe
jeszcze jedno,zmien przy tym swoj wizerunek,masz byc piekna zadbana i przede wszystkim silna,zobaczysz jak szybko to ona zacznie uciekac

Gość Janoszka
do znajdz jej slabe.... jej slaby punkt to to ze jest taka podla, a mimo wszystko inni z nia trzymaja to tak jakby sie z nia zgadzali i poklaskiwali , jaka mam szanse pokonac wszystkich ja jedna przeciwko wszystkim?ß bardzo chcialabym to wiedziec jak sie to robi?

Gość znajdz jej slabe
i od dzis to Twoje slowa mają ją ranić,jej slowa przestały w chwili obecnej mieć jakiekolwiek znaczenie,dokop jej,byle mocno

Gość no wlasnie.....
ale musi byc jakis powod ze ona ciebie tak przesladuje i nie chce zostawic w spokoju :(

Gość Janoszka
myslalam o tym aby pobic ja jej wlasna bronia ale nie wyjdzie bo jej podlosc i zaklamanie maja duza sile przekonujaca i to tak wlasnie jest co kolwiebym nie zrobila albo powiedziala odwraca sie przeciwko mnie moge jedynie liczyc na to ze pewnego dnia wpadnie we wlasne sidla ale kiedy ile jeszcze musialabym przecierpiec i co mnie jeszcze czeka? kto to wie?

Gość Janoszka
zastanawialam sie nad przyczyna mam wiele podejrzen jedno to to ze ma wyrzuty sumienia za to wszystko co mi wyrzadzila i wie bardzo dobrze ze jesli to wyjdzie wszyscy sie od niej odwroca i zostanie sama , taka podlosc ma swoje konsekwencje, wiec robi nadal wszystko aby swoja podlosc ukryc i palcem na nie wskazuje, drugie to to ze jest ma cos z glowa nie tak a inne to to te jest takim zlym czlowiekiem i ciagnie do zlege wiecej nie wiem.

Gość no wlasnie.....
a moze nie lubi przegrywac i jest zla ze twoj facet wrocil do ciebie a ona zostala sama i sie msci :(

Gość Janoszka
najbardziej jest mi przykro ze nie mam nikogo komu bym mogla o tym powiedziec kto by mnie zrozumial i podtszymal na duchu , tesknie za moimi przyjaciolmi ale oni nie chca o mnie slyszec to najbardziej mnie boli ze nie dadza mi szansy.

Gość Janoszka
to tesz mozliwe ale to juz przeszlosc on i tak i tak odszedl z podobnych powodow jak i moi przyjaciele.

Gość Janoszka
na nowa przyjazn nie ma sily nawet nie wiem jak, boje sie a zreszta nie zaczepie ludzi na ulicy i nie bede prosic o przyjazn.

Gość Janoszka
sasiedzi w bloku nie chca ze mna sie zadawac i tak zadko odpowiadaja na dziendobry, tylko w domu jestem bezpieczna i czuje sie dobrze w pracy to tak roznie jak w pracy raz dobrze a ras zle