Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adpatka

nie mam lozeczka - czy warto kupic posciel? czy sa jakies uniwersalne rozmiary?

Polecane posty

Gość adpatka

spodobala mi sie posciel na allegro- ale nie mam jeszcze lozeczka ani kolderki... czy sa rozne rozmiary czy jest jeden uniwersalny???

Gość nowa346
a jaka posciel na allegro ci wpadla w gust?

Gość kremowe owieczki
są chyba najładniejsze;-)

Gość adpatka
no takie zwyczajne bez udziwnien:) ale jak jest z ta posciela? sa jakies rozmiary?

Gość nowa346
rozmiary lozeczek sa rozne 60 na 120 dlatego lepiej najpierw kupic lozeczko

Gość nowa346
adpatka a jak dzidizus wiadomo juz co bedzie ,wktorym jestes miesiacu?:)

Gość adpatka
nowa dziekas:) to sie wstrzymam jestem w 22 tc a bedzie babeczka:) nowa a Ty tez w ciazy?

Gość nowa346
tez w c iazy ale jestem w 13 tygodniu dzien 2 to chyba oznaasza ze 14 tydzien sie zaczal?czy zle licze?..ja plci jeszcze nie znam ale strasznie chcialabym miec dziewczynke..:) kiedy poznalas plec? pozdrawionka dla ciebie

Gość nowa346
powiedz kochana od ktorego tygodnia zaczelas juz cos kupowac i co juz masz kupione dla swojego dzidziusia bo ja nie wiem czy u mnie to nie za szybko zeby juz szalec z zakupami?:)

Gość adpatka
szczerze powiem nie mam pojecia jak sie liczy:) ja poznalam w 19 tc plec - akurat mala wystawila pupke jakby wiedziala co bedziemy robic:) ja chyba tak ok 10 tc dostalam juz spioszki, skarpetki i jakies kaftaniki dla dzidziusia:) sama kupilam 1 rzecz tez ok 10 tc... a teraz zaczelam szalec z zakupami:) mam juz 2 sukieneczki, 2 dresiki, troche spioszkow, wanienke, kocyk... i s zaleje dalej:)

Gość nowa346
adaptka no ja juz tez mam troche ciuszkow dostalam od mojego narzeczonego siostry po swojej malej pelno ciuszkow ,troche sama pokupowalam ,teraz chce kupic wanienke termometr do wody i butelki z Aventu ponoć najlepsze za wanienke ile dalas?

Gość adpatka
za wanienke jakos ok 70 zł kupilam WANIENKA ONDA Nowa wersja(termometr+ wskaznik wody)... z wanienka mialam niezla jazde:0 ne moglam sie zdecydowac przez 3 dni... i az schizy mialam i w nocy mi sie znila:) a Ty jaka kupujesz?

Gość nowa346
ja chcek upic jakas zwykla platikowa hehe ,bede miala potem dylematy lozeczko ,wózek dostalam juz quinny freestayle od rodziny,ale i tak jeszcze kupa wydatkow chce kupić lozeczko i kojec z przewijakiem osobno nie wiem czy to nie wyrzucanie pieniadzy co prawda wkojcu dziecko moze sie pozniej bawić i jest na kolakch wiec mozna go transportowac gdzie sie chce ,a lozeczko ma sluzyc bardziej jako dekoracja pokoju bo chcek upic ztym bladachimem itp co o tym myslisz?

Gość adpatka
ja na wozki jeszcze nie patrzylam:) a co do kojca i lozeczka... ja przy kupowaniu stawiam raczej na funkcjonalnosc... musi byc laddnie i przede wszystkim ekonomicznie:) wanienke gdybym kupowala sama tez kupilabym najtansza, ale moja mama byla sponsorem:) ja chce kupi jakies zwykle lozeczko drewniane, zeby posluzylo dziecku dlugo... takie obnizane... w baldachimy sie bawic nie bede bo nie mam na to kasy..... kojec - przydatne tez zamierzam kupic ale chyba troche pozniej bo kojec przydaje sie wtedy gdy dziecko umie siedziec - tak mi sie wydaje przynajmniej:D ale nie jestem jeszcze dzieciata wiec moge sie mylic:)

Gość Alexxxa
Wypełnienia i pościel nie mają znormalizowanych wymiarów. Jeżeli kupisz już pościel musisz dobrać do tego wypełnienie odpowiedniego rozmiaru. Najpierw zastanów się jaki chcesz rozmiar łóżeczka 60x120 czy 70x140?