Nie ma spania!!! 44 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Smerfetek napisał: A ta znowu o pracy. Praca ci chyba zastępuje i wypełnia wszystkie luki w życiu. Wartość człowieka mierzysz praca. Kiedyś swoją przyjaciółkę wyślesz do pracy? Bezrobotna 30 łatkę która lubi się z alkoholem? Bo jakoś nie widzę bys ja rugala jak elzbiete Widziałam nawet jak kolezaneczka pisała że pali papierosy a salowa nic na to, a mi już wielokrotnie to wypominała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1247 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Nie ma spania!!! napisał: Tez nie robiłam gołabków bo moja babcia często robi, no ale juz wiem dokładnie jak i kiedyś się z tym zmierzę. Mnie tata uczył jeszcze jak byłam dzieckiem dlatego może mi sie wydaje śmieszne jak komuś zostaje pół kapusty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie ma spania!!! 44 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Smerfetek napisał: A co to za filozofia elzbieto. Można zrobić z pekinskiej. Liście do wrzątku potem mienso wsadzasz zawijasz i ciasno układasz w naczyniu. Zalewasz i do piekarnika wlala To moja babcia ma bardziej skomplikowaną.technikę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 9 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Nie ma spania!!! napisał: Widziałam nawet jak kolezaneczka pisała że pali papierosy a salowa nic na to, a mi już wielokrotnie to wypominała. Co by nie gadać tamta majaczy jak nayebana i udaje alternatywke z barłogu a ty nie. Madzia ślepa bo wie że jak zacznie podskakiwac nowej psiapsi to nie będzie miał kto jom po lila lizać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 9 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Nie ma spania!!! napisał: To moja babcia ma bardziej skomplikowaną.technikę. Ja se zycie ułatwiam. A golabki zabieram z domu xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1247 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, 250GodzinTak napisał: A Ziemniak się glowił czy gotować liście, czy samą kapustę, za co miał hejt przez Malowanego Bo ziemniak jest najlepszy z potraw z ziemniaków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 9 Napisano 1 godzinę temu Wszyscy chcom nas obdarowywać posiłkami xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G i n a 17 Napisano 1 godzinę temu 22 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Znalazłaś tam w końcu pracę Srelciu? Czy kolejnego ojca dla swojego dziecka? Posłuchaj mnie teraz uważniej - Bo więcej powtarzać nie będę - A widzę, że uparłaś się na mnie z Moonem, swoim dawnym kochankiem i dam Ci leniu dobrą radę -Naucz się z w koncu robić gołąbki, nawet z nudów i hejtować też trzeba umieć Po co jej robić gołąbki - babka przecież zrobi. Tak samo po co praca - socjal i (nie daj boże) emerytura babci, pewno oskubuje ją z niej. Małolat pasożyt, dzieci na babcię „mamo” wołają bo mama ciągle w internecie, nieobecna. Wielka dama wciąż tańczy sama Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1247 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, G i n a napisał: Po co jej robić gołąbki - babka przecież zrobi. Tak samo po co praca - socjal i (nie daj boże) emerytura babci, pewno oskubuje ją z niej. Małolat pasożyt, dzieci na babcię „mamo” wołają bo mama ciągle w internecie, nieobecna. Wielka dama wciąż tańczy sama Dostajesz za takie pisanie plusy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 457 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, G i n a napisał: Po co jej robić gołąbki - babka przecież zrobi. Tak samo po co praca - socjal i (nie daj boże) emerytura babci, pewno oskubuje ją z niej. Małolat pasożyt, dzieci na babcię „mamo” wołają bo mama ciągle w internecie, nieobecna. Wielka dama wciąż tańczy sama Napuściła na mnie Mona, z którym też była na @ i nie tylko, żeby mnie hejtował i bzdury pisał, bo Srelci krzywda się dzieje. Ratunku biedna Srelcia wzywa pomoc z telefonu, który kupiła i opłaca jej babka. I to coś próbuje do mnie skakać z papierosem w zębach i cuchnącym oddechem 🫣 Chyba zacznę robić dokładnie to samo co ona Coś wspomni o mnie, będą wypominane gołąbki i socjal od Podatków i nie będzie od dziś litości dla Srelci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 476 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, G i n a napisał: Po co jej robić gołąbki - babka przecież zrobi. Tak samo po co praca - socjal i (nie daj boże) emerytura babci, pewno oskubuje ją z niej. Małolat pasożyt, dzieci na babcię „mamo” wołają bo mama ciągle w internecie, nieobecna. Wielka dama wciąż tańczy sama A co ma robić dla robienia, żeby zadowolić jakieś wariatki z internetu? Jeśli babcia lubi gotować i pewnie sama jej to proponuje, to jaki wy macie z tym problem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 9 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Nie ma spania!!! napisał: No jak zostala jej jedna osoba z całego forum która ją "lubi" to wiadomo że będzie przymykac oko na to co robi, chociażby się oddawala za flachę na dworcu... Patrz na górę. Bezrobotna która zyje z hajsu ojca wytyka ci bezrobocie. 30 letni zyeb. Haha. Trol i tyle w temacie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 9 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Napuściła na mnie Mona, z którym też była na @ i nie tylko, żeby mnie hejtował i bzdury pisał, bo Srelci krzywda się dzieje. Ratunku biedna Srelcia wzywa pomoc z telefonu, który kupiła i opłaca jej babka. I to coś próbuje do mnie skakać z papierosem w zębach i cuchnącym oddechem 🫣 Chyba zacznę robić dokładnie to samo co ona Coś wspomni o mnie, będą wypominane gołąbki i socjal od Podatków i nie będzie od dziś litości dla Srelci KIEDY WYSLESZ PRZYJACIÓŁKE DO ROBOTY HIPOKRYTKO? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 457 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, G i n a napisał: Po co jej robić gołąbki - babka przecież zrobi. Tak samo po co praca - socjal i (nie daj boże) emerytura babci, pewno oskubuje ją z niej. Małolat pasożyt, dzieci na babcię „mamo” wołają bo mama ciągle w internecie, nieobecna. Wielka dama wciąż tańczy sama A Ty masz babcie? Bo moja miała prawie 90 lat jak dożyła i może ja też tyle dożyje. Nie pije nie pale, dużo skacze po lesie i ambonach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie ma spania!!! 44 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, G i n a napisał: Po co jej robić gołąbki - babka przecież zrobi. Tak samo po co praca - socjal i (nie daj boże) emerytura babci, pewno oskubuje ją z niej. Małolat pasożyt, dzieci na babcię „mamo” wołają bo mama ciągle w internecie, nieobecna. Wielka dama wciąż tańczy sama Długo nad tym myślałaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1247 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Nie ma spania!!! napisał: Długo nad tym myślałaś? Odgapila od jednej kafeterianki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Truchło z Jukon 21 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, G i n a napisał: Po co jej robić gołąbki - babka przecież zrobi. Tak samo po co praca - socjal i (nie daj boże) emerytura babci, pewno oskubuje ją z niej. Małolat pasożyt, dzieci na babcię „mamo” wołają bo mama ciągle w internecie, nieobecna. Wielka dama wciąż tańczy sama Dobrze, że Kobyła żaliła się na mailach, że jest bezpłodna. Tylko bunia ma dzieci, ale z pierwszą żoną. Wyobraź sobie mieć taką matkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 457 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Smerfetek napisał: KIEDY WYSLESZ PRZYJACIÓŁKE DO ROBOTY HIPOKRYTKO? A po co ten krzyk i duże litery? Gołębie byś przegoniła, które rzekomo srają ci po oknach, zamiast szukała atencji moim kosztem. Odbij czerwony szlafroku 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G i n a 17 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Napuściła na mnie Mona, z którym też była na @ i nie tylko, żeby mnie hejtował i bzdury pisał, bo Srelci krzywda się dzieje. Ratunku biedna Srelcia wzywa pomoc z telefonu, który kupiła i opłaca jej babka. I to coś próbuje do mnie skakać z papierosem w zębach i cuchnącym oddechem 🫣 Chyba zacznę robić dokładnie to samo co ona Coś wspomni o mnie, będą wypominane gołąbki i socjal od Podatków i nie będzie od dziś litości dla Srelci Litość powinna się dawno skończyć, bo skacze to tak mocno, że zaraz z klatki wyskoczy. A wtedy będzie za późno na . Ona serio się tym telefonem chwaliła, że babka opłaca? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G i n a 17 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: A Ty masz babcie? Bo moja miała prawie 90 lat jak dożyła i może ja też tyle dożyje. Nie pije nie pale, dużo skacze po lesie i ambonach Jedna jeszcze żyje. Wiekowa już dosyć, ale wciąż charakterek ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 9 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: A po co ten krzyk i duże litery? Gołębie byś przegoniła, które rzekomo srają ci po oknach, zamiast szukała atencji moim kosztem. Odbij czerwony szlafroku Bo tak chciałam. Jesteś żałosna Madziu. Hipokrytka przez wielkie jak twoja dùpa ha. Nie masz jaj by napisać jełopie co myślisz bo wiesz ze ci to się nie opłaca i się skończy babki srånie że strony 25 lat młodszej koleżanki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 457 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Nie ma spania!!! napisał: No gdy nie rozmawiałam z moonem ns twój temat wariatko. Pisałaś do niego otwarcie, po tym co ci zrobił, że masz do niego sprawę odnośnie mnie i od tego czasu mam hejt i pisanie bzdur. To, że lubisz patusów i się nie szanujesz, to twój problem ale ode mnie wara, bo z moich podatków kabanosy kupujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 549 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, 250GodzinTak napisał: Napuściła na mnie Mona, z którym też była na @ i nie tylko, żeby mnie hejtował i bzdury pisał, bo Srelci krzywda się dzieje. Ratunku biedna Srelcia wzywa pomoc z telefonu, który kupiła i opłaca jej babka. I to coś próbuje do mnie skakać z papierosem w zębach i cuchnącym oddechem 🫣 Chyba zacznę robić dokładnie to samo co ona Coś wspomni o mnie, będą wypominane gołąbki i socjal od Podatków i nie będzie od dziś litości dla Srelci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 9 Napisano 1 godzinę temu Beka jak jelopa wyłazi z barłogu na sama wzmiankę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie ma spania!!! 44 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, salix napisał: A co ma robić dla robienia, żeby zadowolić jakieś wariatki z internetu? Jeśli babcia lubi gotować i pewnie sama jej to proponuje, to jaki wy macie z tym problem? Pisałam że bardzo często odwiedzam babcie bo ma już 85 lat i ma tylko mnie więc pomagam w czym tylko mogę a te 2 wariatki sobie wmyslily że mieszkam z babcią i ona mnie utrzymuje. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 457 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, G i n a napisał: Jedna jeszcze żyje. Wiekowa już dosyć, ale wciąż charakterek ma. Charakterek powiadasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie ma spania!!! 44 Napisano 1 godzinę temu 12 minut temu, Smerfetek napisał: Patrz na górę. Bezrobotna która zyje z hajsu ojca wytyka ci bezrobocie. 30 letni zyeb. Haha. Trol i tyle w temacie No jeszcze alkoholiczka w dodatku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 9 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Nie ma spania!!! napisał: Pisałam że bardzo często odwiedzam babcie bo ma już 85 lat i ma tylko mnie więc pomagam w czym tylko mogę a te 2 wariatki sobie wmyslily że mieszkam z babcią i ona mnie utrzymuje. A ja jestem bezdomna pijaczka w czerwonym szlafroku leżącą na dywanie. Specjalnie wymyslil inny zyeb jakaś teorie o moich zdjęciach żeby drugi zyeb miał uzywanie i przysłaniał tym bulszitem swoje zyebanie umysłowe oraz hipokryzja i mitomanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Truchło z Jukon 21 Napisano 1 godzinę temu Teraz tak dodaję jedno do drugiego to widzę dlaczego tak jedziesz po ładniejszych i młodszych od siebie, po matkach i po chłopach, którzy cię nie chcieli. Ani dzieci buni nie urodziłaś ani porządnie mu tamtych nie wychowałaś. Byłaś tylko do zapìèrdàlanká całe żyćko jak dziki tur, a i tak bunio cię zostawił. Karma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie ma spania!!! 44 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 3 minuty temu, Smerfetek napisał: A ja jestem bezdomna pijaczka w czerwonym szlafroku leżącą na dywanie. Specjalnie wymyslil inny zyeb jakaś teorie o moich zdjęciach żeby drugi zyeb miał uzywanie i przysłaniał tym bulszitem swoje zyebanie umysłowe oraz hipokryzja i mitomanie. Ja tam nie uwierze że ty jakieś swoje zdjecia kiedyś wstawiałaś. Edytowano 1 godzinę temu przez Nie ma spania!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach