Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Skorpionka81

Badanie szyjki macicy - jak robić?

Polecane posty

Jedna z metod \'przewidywania\' owulacji. Czy któraś z Was stosuję tę metodę? Opiszcie jak powinna wyglądać (a raczej jak się powinno ją wyczuwać palcem) szyjka macicy w dniach plodnych i nieplodnych (i we wczesnej \'ledwo ciąży\') :) Z góry dziękuję za szczegółowe opisy.

Gość instruktorka
Skorpionka wrzuc na luz kobieto.wszedzie wkladasz topiki ..panikujesz jakbys sie bog wie ile starala a pisresz ze dopiero pierwszy cykl:O....bozeeee kobieto!!!

Wiem, że może troche przesadzam, ale po pierwsze: chcę się dobrze przygotować i wiedzieć co potrzeba, po drugie - chcę uniknąc tego czego mozna uniknąć a dopilnować tego, co można dopilnować, po trzecie - kto powiedzial, że mozna pisac dopiero od którejś tam próby? Może pisząc, czytając, rozmawiając, dowiem się na tyle ważnych rzeczy, że nie będę musiala się starać miesiącami i uda mi się szybciej? Kto pyta nie blądzi :) I lepiej pytać teraz, niż potem żałowac że się nie pytalo ;)

Gość oszela.asaw
najlepiej kolkoskopia, bo jest najdokładniejsza a jak szukasz odpowiedniego lekarza to polecam dr Świdraka...

Gość no jak to czemu?
no i po co wygrzebujesz stare tematy sprzed 4 lat?