Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jasnowidz 1979

CZAKRY cz. II /opis każdej

Polecane posty

Gość można tak...
Jasnowidz 1979 - ponawiam pytanie, czy tak można....albo w jaki inny sposób ma wyglądac ta afirmacja/medytacja????

Gość Pharaonkaaaaaa
Moze ja Ci podpowiem jak ja to robie zanim jasnowidz odpisze:) Afirmacja jest bardzo prosta i skuteczna:) Wystarczy Ci kartka, cos do pisania i spokoj Musisz wiedziec czego chcesz ale to wyjdzie tez w trakcie pisania. Zacznij moze od: Ja (twoje imię) jestem szczęsliwy/a Moj umysl jest spokojny, żyje w zgodzie z własnym JA itp Później piszesz na czym Ci zalezy chociaz jeszcze tego np nie masz pisz w taki sposob jakbys to juz mial/a i wczuj sie w te rolę czyli: Ja (imie) jestem dobrym pracownikiem, jestem zadowolony ze swojej pracy Zarabiam pieniądze w łatwy i przyjemny sposób. W pracy jestem kreatywny i twórczy. To samo moze dotyczyc zwiazku, zdrowia, seksu no czegokolwiek. Nie zawsze musisz pisac to na kartce, przed snem mozesz sobie powtarzac afirmacje w myslach, wystarczy kilka zdań. Mam nadzieje, że troche pomoglam:)

Gość można tak..
Pharaonkaaa - dzięki;)co do afirmacji rozumie, tylko też właśnie chciałam wiedziec co do poprzedniego mojego posta czy odblokowując jedną czakrę tygodniowo moge jednoczesnie wykonywac medytacje przez ten tydz. jakby ze wszystkimi czakrami, chociażby wg instrukcji co jest na str która wkleiłam na poprzedniej stronie

Gość Pharaonkaaaaaa
to troche nie na temat napisalam ale moze komus sie przyda:) Ja nie wiem od czego zaczac z tymi czakrami chce zaczac sie uzdrawiac:) zaczne od tej najnizej polozonej tylko jak moge to zrobic w inny sposób nie medytując np?

Gość mazlid
hej , z tego co mi wiadomo uzdrawiajacy jest taniec brzucha-z pewnoscią dla kobiet,masuje wszystkie narządy w srodku, poza tym wszelkie formy ruchowe sa uzdrawiające-bo ruch to życie,poza tym zeby byc szczesliwym trzeba zaakceptowac i pokochac w sobie male dziecko,akceptowac i kochac ludzi,a jesli chodzi o blokady ja znioslam je pijac zioła vilcacora, ktora bardzo usprawnia obieg wszystkich płynow w organizmie i pobudza go do obrony przed wirusami itp,pobudza krązenie i ma szereg leczniczych zastosowan, ale oczywiscie trzba je zazywc pod okiem dobrego lekarza, ktory sie na tym zna, bo samemu to mozna pewnie czasem zrobic sobie krzywdę,chodze tez na dlugie spacery i cały czas jestem w ruchu :)

Gość Pharaonkaaaaaa
chodzi mi bardziej o uzdrowienie duchowe:) jak mozna odblokowac te czakry? (nie mam czasu ani miejsca na medytacje)

Gość fraterp
Nie wszystkie systemy zachodnie pracują z siedmioma popularnymi u nas czakrami. Z moich doświadczeń z jogą kundalini wynika, że nawet te siedem bioterapeutycznych czakr nie pokrywa się z siedmioma indyjskimi klasycznymi. Są poniekąd naszym zachodnim wynalazkiem, odkryciem, ale i tak warto z nimi ćwiczyć skutecznymi metodami. Najlepiej nie przywiązywać się do żadnych systemów i pracować tym, co działa. Chcę polecić dwie książeczki na temat czakr: Czakry dla początkujących http://www.czarymary.pl/product_info.php?ref=249&products_id=843423&affiliate_banner_id=1 Uzdrawianie dźwiękiem w tradycji tybetańskiej http://www.czarymary.pl/product_info.php?ref=249&products_id=41454&affiliate_banner_id=1 Osobiście stosuję tybetańskie metody i jestem bardzo zadowolony. Są dla mnie źródłem wiedzy i doświadczenia na temat tego, czym są czakry, jak prawidłowo z nimi pracować, jakie jest bhp, jakie możliwości dają. To podejście stricte naukowe, nazywam je psionicznym. Zapraszam też na nasze szkolenia związane z czakrami: Warsztaty Samorozwoju - 22-23 stycznia 2011 w Warszawie http://psionika.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=16&Itemid=148 Kurs Otwierania Czakr 8-9 stycznia 2011 w Lublinie http://psionika.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=5&Itemid=149 Seminarium Antropognozy 15-16 stycznia 2011 w Lubartowie pod Lublinem http://psionika.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=87:seminarium-antropognostyczne&catid=65:seminarium-antropognostyczne&Itemid=147 Odbywają się one regularnie, dlatego nie kierujcie się datami. I swoją drogą... czakry nie uchronią nikogo od błędów, gdy np. nadużywa alkoholu lub prowadzi się niegodnie na poziomie fizycznym. By odpowiednio skutecznie pracować w ciele energetycznym potrzeba najpierw odpowiednio zadbać o ciało fizyczne.

Gość tuśka2
Jasnowidz, dzieki własnie tego szukałam. Mam zablokowane chyba wszystkie czakry, bo nie wiedzie mi sie na zadnym polu od dłuzszego czasu.

Gość jestem jakas dziwna
Probuje sobie wybrazic te czakry, ich kolory, ale nie potrafie, nie moge zobaczyc w wyobrazni kolorow...widze tylko jakies ciemne szare i czarne barwy. Co to znaczy?

Ja początkowo nie wierzyłam w ten temat i podchodziłam do niego sceptycznie. Jednak nagromadzony stres w moim organizmie bardzo źle na mnie działał i szukałam rozwiązania, które mi pomoże. Zdecydowałam się na wizytę u pani Agnieszki http://dotykprzestrzeni.pl/czakry/ która pomaga mi otwierać czakry. Teraz pracuję głównie nad czakrą korony.

Gość gość
ile kosztuje wizyta?

Gość gość
Proponuje Spowiedz Sw a nie bawienie w jakies zakichane czakry !! obrazacie tym Boga !!! LITOSCI