Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kajka 20

PODKLAD, KTORY NIE PODKRESLA SKOREK!! ISTNIEJE??

Polecane posty

Gość ala22
orzechowa dupinka --->>taka zwykla oliwka dla dzieci ??

Gość orzechowa lupinka
taka w rossmannie jest dla dzieci bardzo pomaga

Gość kajka 20
ok zmylam maseczke ! i musze powiedziec ze naprawde nawilza! bardzo fajna cere w dotyku, odzywiona taka, smylam woda normalnie i nie mam sciagnietej buzki tylko czuje ze nawilzona , naprawde polecam:) a taka zwykla oliwka nie probowalam do twarzy ale mialam na ciele kiedys i pamietam ze skora bardziej byla sucha:/

Gość ala22
ja juz mam to siemie,wieczorkiem bede probowac jak mowisz ze jest super ! :) wlasnie sie zastanawiam nad ta oliwka dla dzieci,bo nie wiem czy kupowac czy nie ??

Gość kajka 20
mozesz sprobowac jak cchesz ale ja bym Ci bardziej bardzila ta emulsje Cetaphil. Ona naprawde jest swietna, nie podraznia, nie wysusza tylko nawilza dodatkowo. Zrobisz jak chcesz ale nie slyszalam jeszcze zlej opinii o tej emulsji a z oliwkami to roznie bywa. a Ty w jaki sposow pielegnujesz swoja cere? masz zaskorniki albo pryszcze?

Gość ala22
mam strasznie duzo kremow do cery suchej wrazliwej zarowno tych z dobrych firm jak i tych z aptek...i nadal szukam tego jedynego kremiku ktoremu bylybym wierna..chyba skusze sie na ta emulsje jednak :)

Gość kajka 20
jak narazie to dla mnie ten z La Roche krem jest fajny, nawilza cala buzke tylko z tymi policzkami sobie nie radzi( tam najwieksze wysuszenie) no i jest lekii, twarz sie po nim nie sweci. A Cetaphil jak najbardziej, naprawde super

Gość kajka 20
a co myslicie o podkladzie vivhy dermablend>? uzywal ktos>> ? czy on podkresla skorki, suche miejsca?

Gość Ewa 105
to mielcie sobie siemie, albo kupujcie mielone. po co ziarenka na twarz? :) ja pije tez siemie przy zaparciach i na oslone zoladka i tez miele, bo te ziarenka mnie wkurzaja:)

Gość Anuśśśśś
kosmetyliz firmy ty6ch droższych doskonale kryją i dają efekt gładkiej skóry niewiem czy pobrze napisze nazwe z góry zato przepraszam ppodkład Vichi i La rosssposain są świetne alei i nie najtansze ok 60zł bodajże