Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alis mozesz po 25 wypluć

Dziewczyny wyszla prawda na jaw ze to my mamy idealne ciala a nie modelki!!

Polecane posty

Gość 24
ale sie uczepilas tej moss, daj jej odpoczac biedaczce ;)

Gość no i co kwiaty mam ci kupić

Gość ja 75D
:-) ale ma kozie cycuszki hihi

Gość ale się uczepiłaś......
Weź pod uwagę, małolatko, że ona jest już dawno po 30. w dodatku przez kilka lat brała kokanię:O WIęc i tak całkiem nieźle wygląda...

Gość alis mozesz po 25 wypluć
niejestem malolatką i akurat mam 29 lat wiec nie wiele jestem mlodsza .urodzilam dwoje dzieci i mam figure doskonala wg wszystkich którzy mnie znają wiec nie dyskutuj ..

Gość klopa
ma śliczny pierścionek :-) i dziwny brzuch - raz mega płaski, a raz wystający - dziwne....

Gość buhaahahhahahaa
lepiej Ci jak sobie tak wmawiasz hehee

Gość 24
co anoreksje?

Gość asasasasasfdfdf
ale zazdroscicie ..zal mi was

Gość kijanksis
do 24 :)ty jestes dziewczyno stuknieta bo moss nie ma anoreksji co widac na tych fotach bo ma wielkie uda jak balerony i wielki brzuchol .. ona jest wielka a nie chuda..gdzie ty masz oczy spaślaku ?

Ma niepiękne nogi, rozstępy, małe cycki. I co z tego. Mnie to nic nie przeszkadza, ogólnie rzecz biorąc mam to w nosie. Ma w sobie to coś, dzięki czemu ciałem zarabia majątek. I o to chodzi.

Gość 24
do kijanksis kretynko widze ze nalezysz do wilbicielek panienek o wzrosci 1,80m i wadze 40, porozmawiam z toba jak urosniesz gowniarzyku mam dziwne przypuszczenia ze gimnazjum jeszcze nie skonczylas a gruba nie jestem :)

Gość donnnna
hmm wyleczyłam się z kompleksów ... przy kate moss mój tyłek ma o niebo lepszą skórę i jest ładniejszy, mam płaski brzuch i nie mam zapadłej klatki piersiowej

Gość dzis niezalogowana
a cym jest idealne cialo? to pojecie znaczy dla kazdej/kazdego co innego np dla mnie ideal to wysoka ok 177-180 cm wzrostu a przy tym niewielkie stopy dlugie nogi,dlugie blond wlosy,pelne piersi choc dalej szczupla i brylujacy usmiech... hmm...? jak widzicie nie jest latwo o ideal takze dziewczatka nie podniecajcie sie zbytnio,nie tlumaczcie sobie modelingu same przed soba ze tam dziala reka "photoshopu" znam to od wewnatrz i doskonale wiem ze sa idealy kobiet ale takie prawdziwe wysoko"malowane" o jakich wielu kobietom sie nie znilo aby miec takie cialo, nie te o ktorych tutaj mowa-szczupla figura i ...tylko tyle? to jest dla Was ideal ?

Gość kijanksis
spadaj na drzewo malpiszonie. jak ci nie wiadomo to ja mam juz dwoje dzieci . denrwuja mnie takie laski które są spasione na pewno i mowią na osoby normalne ze są za chude..

Gość kijanksis
pozatym moss nie ma anoreksji bo ma wiekszy brzuch ode mnie a chuda nie jestem i ma wieksze uda ,.wiec gdzie widac ta anoreksje/??i wieszaka?

Gość dzis niezalogowana
a czy ja mowilam o moss :o opanuj sie...zdenerwowana? ciekawe...:classic_cool:

Gość dzis niezalogowana
poza tym nie rozumiem czemu mnie obrazasz? skoro masz dwojke dzieci wiec na pewno nie jestes szczeniacka malolata jaka widze w tyvh obelgach :o czemu brak Ci ogłady i kultury? tak samo nie rozumiem czemu wywnioskowalas ze mowiac ideal mialam na mysli anoreksje? czy w mojej wypowiedzi padlo gdzies slowo anoreksja?

Gość 24
dzis nie zalogowana nie przejmuj sie to do mnie bylo ;)

Gość dzis niezalogowana
tak czy siak troszke kultury wypadaloby wdrozyc w slownictwo nawet forumowe :o

Gość 24
do niezalogowanej stad wlasnie moje przypuszczenie co do gimnazjum, albo sie dziewczyna emocjonalnie nie rozwinela, albo szybko dzieci dorobila, ktorym z glebi serca wspolczuje :(

Gość kijanksis
to nie bylo do ciebie dzis niezalogowana tylko do tej 24 wiec czytaj uwaznie i nie wyciagaj pochopnych wnioskow..

Gość 24
ale " wieszak " to juz nie ja napisalam :( przyznawac sie " grubasy " i tak dopadnie was gniew kijanksis :)

Gość kijanksis
wkurz amnie tylko jak pokazuja jakies laski normalne albo nawet za grube a jedna z drugą gadają ze one maja anoreksje ludzie gdzie wy widzicie taanoreksje u moss? to z enie ma piersi to anoreksja? a czemu ma tylek i uda wielkie i brzuch ?bo ma anoreksje? skonczcie z ta gadką na kazdym forum o anoreksji bo moja siostra ma anoreksje i wiem co to znaczy a wy pierdolicie ze za przeproszeniem moss ma anoreksje ..

Gość dzis niezalogowana
ojojoj no faktycznie troszke sie posypalo niepotrzebnych epitetow ale drogie panie nie zapominajmy ze zlosc pieknosci szkodzi ;)kazda z nas jest indywidualna,nie da sie porownywac

Gość 24
do kijanksis aniolku ja tez sie z nia pomeczylam, a moss zaczynala jako anorektyczka, a moze to tylko koka byla, dlatego ostzegam, ile topicow widzialas juz z paninkami co maja 1,74 wzrostu waza 54 kilo ale chca jeszcze 5 kilo zgubic, co do cholery jest? prawidlowy sposob odzywiania?

Gość zorientowana
NO WŁAŚNIE.. też widze ,ze często tutaj nadużywa sie słowa "anoreksja"w stosunku do dziewczyn naprawde super zgrabnych. skąd sie to bierze to nie mam pojęcia. Czy naprawde wszystkie tak chcą byc grube? wiem jedno:Kate Moss nigdy nie miala anoreksji. chudosc jej nadmierna zawsze wynikala z ćpania heroiny ,któa gwaltownie odchudza. Kate teraz jest nawet przy kosci troche ale biust niezmienny od lat. W jednym wywiadzie w tv przyznala ,ze jej pasja to jedzenie włoskie. i ciągle je. kiedy dziennikarka pyta skad ta figura więc moss odpowiada że wcale nie jest taka z niej laska bo ma kompleks na punkcie szerokich bioderek i grubszych nieco ud. więc nie irytujcie sie tak bo na fotach jest poszczuplana wiele razy a na żywo wyglada tak jak wygląda na fotach.